Urmărește-ne în Social Media

Alanis Morissette - Reasons I Drink

Alanis Morisette ne duce în cel mai intim moment al dependentului de alcool sau droguri, o şedinţă la Alcoolicii Anonimi în cel mai nou videoclip al său, "Reasons I Drink". Piesa a fost lansată anul trecut şi anticipează viitorul album al artistei, care soseşte în primăvară. Vă invităm să urmăriţi noul clip în articol.

Alanis Morisette nu s-a ferit niciodată să cânte despre depresie, adicţie, recuperare şi abuz de substanţe. "Reasons I Drink" este cea mai nouă etapă în saga sa despre auto medicaţie şi auto distrugere. În videoclipul proaspăt lasnat luăm contact cu poveştile celor de la AA, care îşi expun trauma la o gogoaşă şi cafea. Personaje extrem de diferite, cărora Alanis le semnează postere, dar şi figuri inedite iau prim plan. Apare un preot şi o persoană care nu doreşte să fie atinsă, dar şi spectrul unui coşciug inspirat de cei care nu se mai pot recupera. Alanis apare în 4 variante diferite de personaj în această creaţie regizată de Erin Elders.

Ar putea fi cea mai reprezentativă piesă pentru Alcoolicii Anonimi de la creaţiile A Perfect Circle de pe albumul "Thirteenth Step". Videoclipul devine din vulnerabil optimist şi plin de energie la final când încep să zboare hârtiile şi copii care zâmbesc dau speranţă unei noi vieţi, dincolo de substanţe şi frustrări. Acesta este primul single de pe viitorul album al lui Alanis, "Such Pretty Forks In the Road", care va debuta pe 1 mai. Al doilea single a sosit weekendul trecut, ceva mai optimistul "Smiling".

2020 este un an special pentru artistă, al cărei legendar LP din 1995, "Jagged Little Pill" împlineşte 25 de ani. Între timp a ajuns un spectacol pe Broadway, promovat de Morissette şi Jimmy Fallon incognito la metroul din New York. Alanis pleacă într-un turneu global în acest an, atât pentru a promova noul disc, cât şi pentru a aniversa "Pill". Vor cânta în deschidere Liz Phair şi Garbage, fix ca în turneul din 1998 când a adus în faţa publicului cele mai apreciate piese.

Artista are la activ 7 premii Grammy şi a vândut 33 de milioane de unităţi ale albumului "Jagged Little Pill". Este căsătorită cu rapperul Mario "Souleye" Treadway, cu care are 3 copii.

PUBLICITATE
Comentarii

Lifestyle

Axl Rose, Billy Corgan și Alanis Morissette au comemorat-o pe Lisa Marie Presley

Prieteni și membri ai familiei s-au adunat duminică la reședința Graceland pentru a o comemora pe Lisa Marie Presley. Axl Rose, Billy Corgan și Alanis Morissette și-au arătat respectul cu omagii muzicale, în timp ce alții au împărtășit amintiri și au ținut discursuri dedicate singurului copil al lui Elvis Presley.

Publicat

pe

Axl Rose, Billy Corgan și Alanis Morissette la slujba de comemorare
Axl Rose, Billy Corgan și Alanis Morissette la slujba de comemorare │ FOTO: captură YouTube / Entertainment Tonight

Corgan a apărut pe scenă cu o chitară acustică în calitate de primul interpret al serviciului. Artistul a interpretat balada "To Sheila" a trupei Smashing Pumpkins.

Axl Rose a ținut un scurt discurs înainte de a susține o interpretare de aproape șase minute a piesei "November Rain". El a subliniat că Lisa Marie l-a protejat cu înverșunare pe tatăl său și moștenirea pe care a acesta a lăsat-o. Muzicianul a menționat faptul că Lisa Marie a fost foarte mândră de filmul "Elvis", de viziunea regizorului Baz Luhrmann și de dăruirea lui Austin Butler pentru rol.

Ultimul tribut muzical a venit de la Alanis Morissette, care a interpretat piesa "Rest", acompaniată de un pianist.

Recitalurilor lui Axl Rose, Billy Corgan și Alanis Morissette li s-au adăugat alte momente emoționante. Priscilla Presley a recitat o poezie scrisă de una dintre nepoatele ei, iar Sarah Ferguson, ducesa de York, Jerry Schilling (manager care a lucrat cu Elvis Presley) și Ben Smith-Petersen (ginerele Lisei Marie) au susținut discursuri.

Presley va fi înmormântată la Graceland alături de răposatul ei fiu, Benjamin Keough, care s-a sinucis în 2020. Artista a murit pe 12 ianuarie după ce a suferit un stop cardiac în casa ei din California, la doar două zile după ce a participat la Globurile de Aur împreună cu mama ei.

VIDEO: Slujbă comemorare Lisa Marie Presley

Citește în continuare