Urmărește-ne în Social Media

Alanis Morissette - Ablaze

Alanis Morissette se bucură de timpul petrecut alături de familia sa în videoclipul noului single ”Ablaze”. Clipul este regizat de Erin Elders, piesa fiind extrasă de pe cel de-al 9-lea material de studio al artistei premiate cu Grammy.

"Misiunea mea este să mențin lumina ochilor tăi aprinsă", cântă Alanis Morisette în versurile noului single "Ablaze", făcând referire la fericirea tuturor membrilor familiei sale. În videoclipul regizat de Erin Elders, Morissette și soțul ei, Souleye, îmbracă diferite costume și sar în trambuline în curtea casei lor, alături de cei trei copii.

Single-ul "Ablaze" este extras de pe albumul "Such Pretty Forks in the Road", lansat pe 31 iulie. Materialul încheie o pauză discografică de 8 ani, Alanis Morissette confruntându-se în această perioadă cu episoade de depresie postnatală.

"Primele două dăți când am simțit că am asta, au fost mai mult niște simptome care îmi indicau o depresie. De data aceasta (la nașterea celui de-al treilea copil), poate un procent din ceea ce mi se întâmplă e depresie. Restul e pur și simplu anxietate și toate părțile neplăcute ale PPD-ului (depresie postnatală). Dar da, somnul este rar. Și dorm oricând pot, ceea ce nu este o perioadă mare de timp, dar suficient pentru a putea continua", a povestit Alanis Morissette într-un interviu pentru revista Rolling Stone.

Discul "Such Pretty Forks in the Road" include single-urile "Reasons I Drink" și "Smiling".

Tracklist Alanis Morissette - "Ablaze":

 1. "Smiling"
 2. "Ablaze"
 3. "Reasons I Drink"
 4. "Diagnosis"
 5. "Missing the Miracle"
 6. "Losing the Plot" H
 7. "Reckoning"
 8. "Sandbox Love"
 9. "Her"
 10. "Nemesis"
 11. "Pedestal"

PUBLICITATE
Comentarii

Lifestyle

Axl Rose, Billy Corgan și Alanis Morissette au comemorat-o pe Lisa Marie Presley

Prieteni și membri ai familiei s-au adunat duminică la reședința Graceland pentru a o comemora pe Lisa Marie Presley. Axl Rose, Billy Corgan și Alanis Morissette și-au arătat respectul cu omagii muzicale, în timp ce alții au împărtășit amintiri și au ținut discursuri dedicate singurului copil al lui Elvis Presley.

Publicat

pe

Axl Rose, Billy Corgan și Alanis Morissette la slujba de comemorare
Axl Rose, Billy Corgan și Alanis Morissette la slujba de comemorare │ FOTO: captură YouTube / Entertainment Tonight

Corgan a apărut pe scenă cu o chitară acustică în calitate de primul interpret al serviciului. Artistul a interpretat balada "To Sheila" a trupei Smashing Pumpkins.

Axl Rose a ținut un scurt discurs înainte de a susține o interpretare de aproape șase minute a piesei "November Rain". El a subliniat că Lisa Marie l-a protejat cu înverșunare pe tatăl său și moștenirea pe care a acesta a lăsat-o. Muzicianul a menționat faptul că Lisa Marie a fost foarte mândră de filmul "Elvis", de viziunea regizorului Baz Luhrmann și de dăruirea lui Austin Butler pentru rol.

Ultimul tribut muzical a venit de la Alanis Morissette, care a interpretat piesa "Rest", acompaniată de un pianist.

Recitalurilor lui Axl Rose, Billy Corgan și Alanis Morissette li s-au adăugat alte momente emoționante. Priscilla Presley a recitat o poezie scrisă de una dintre nepoatele ei, iar Sarah Ferguson, ducesa de York, Jerry Schilling (manager care a lucrat cu Elvis Presley) și Ben Smith-Petersen (ginerele Lisei Marie) au susținut discursuri.

Presley va fi înmormântată la Graceland alături de răposatul ei fiu, Benjamin Keough, care s-a sinucis în 2020. Artista a murit pe 12 ianuarie după ce a suferit un stop cardiac în casa ei din California, la doar două zile după ce a participat la Globurile de Aur împreună cu mama ei.

VIDEO: Slujbă comemorare Lisa Marie Presley

Citește în continuare