Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 VUNK feat. Lidia Buble - Vino, du-teVunk feat. Lidia Buble - Vino, Du-te Billie Eilish: The World’s A Little BlurryUn documentar despre Billie Eilish apare în februarie 2021 - VIDEO TEASER Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii

Videoclip oficial: Alanis Morissette - Ablaze

Alanis Morissette se bucură de timpul petrecut alături de familia sa în videoclipul noului single ”Ablaze”. Clipul este regizat de Erin Elders, piesa fiind extrasă de pe cel de-al 9-lea material de studio al artistei premiate cu Grammy.

"Misiunea mea este să mențin lumina ochilor tăi aprinsă", cântă Alanis Morisette în versurile noului single "Ablaze", făcând referire la fericirea tuturor membrilor familiei sale. În videoclipul regizat de Erin Elders, Morissette și soțul ei, Souleye, îmbracă diferite costume și sar în trambuline în curtea casei lor, alături de cei trei copii.

Single-ul "Ablaze" este extras de pe albumul "Such Pretty Forks in the Road", lansat pe 31 iulie. Materialul încheie o pauză discografică de 8 ani, Alanis Morissette confruntându-se în această perioadă cu episoade de depresie postnatală.

"Primele două dăți când am simțit că am asta, au fost mai mult niște simptome care îmi indicau o depresie. De data aceasta (la nașterea celui de-al treilea copil), poate un procent din ceea ce mi se întâmplă e depresie. Restul e pur și simplu anxietate și toate părțile neplăcute ale PPD-ului (depresie postnatală). Dar da, somnul este rar. Și dorm oricând pot, ceea ce nu este o perioadă mare de timp, dar suficient pentru a putea continua", a povestit Alanis Morissette într-un interviu pentru revista Rolling Stone.

Discul "Such Pretty Forks in the Road" include single-urile "Reasons I Drink" și "Smiling".

Tracklist Alanis Morissette - "Ablaze":

 1. "Smiling"
 2. "Ablaze"
 3. "Reasons I Drink"
 4. "Diagnosis"
 5. "Missing the Miracle"
 6. "Losing the Plot" H
 7. "Reckoning"
 8. "Sandbox Love"
 9. "Her"
 10. "Nemesis"
 11. "Pedestal"

Citește mai multe despre Alanis Morissette
Videoclipuri cu Alanis Morissette
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE