Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Alanis Morissette a lansat piesa "The Bottom Line" – AUDIO

Cu ocazia aniversării a 20 de ani de la apariția albumului “Jagged Little Pill”, Alanis Morissette relansează discul într-o versiune remasterizată, ce conține în plus 10 demo-uri ce nu au fost dezvăluite publicului până acum. Cel de-al treilea demo promovat de pe acest album de colecție este "The Bottom Line", piesă ce poate fi ascultată în articol.

Publicat

pe

Alanis Morissette
Alanis Morissette

Anul acesta se împlinesc nu mai puțin de 20 de ani de la apariția albumului “Jagged Little Pill”, cel de-al 3-lea material din discografia Alanis Morissette. Discul lansat în 1995, când artista de origine canadiană avea doar 21 de ani, a primit 9 nominalizări la Grammy, dintre care 5 au fost fructificate, respectiv pentru Best Rock Album, Best Female Rock Vocal Performance, Best Rock Song („You Oughta Know”) și Album of the Year. De asemenea, “Jagged Little Pill” s-a vândut în peste 33 de milioane de exemplare la nivel internațional, fiind inclus în topul „The 500 Greatest Albums of All Time” realizat de revista Rolling Stone.

Pentru a sărbători această aniversare, Alanis Morissette a hotărât să relanseze discul într-o ediție de colecție, ce conține 4 CD-uri. Primul CD este varianta remasterizată a albumului original, cel de-al doilea CD conține 10 demo-uri nelansate până acum, CD-ul al treilea include versiuni acustice pentru 12 piese, iar ultimul CD este compus din live-uri înregistrate în 1995, în Londra.

„Sunt extrem de încântată să împărtășesc aceste piese noilor generații, precum și celor care au crescut alături de mine în ultimele două decenii. Din fericire, aceste compoziții au rezistat trecerii timpului, iar acum sunt entuziasmată de faptul că pot reflecta asupra lor și asupra ultimilor 20 de ani din viața și cariera mea.” – Alanis Morissette

După „Superstar Wonderful Weirdos„, piesă lansată în luna septembrie, Alanis Morissette a revenit cu melodia "The Bottom Line".  Compoziția este necunoscută publicului, făcând parte din seria celor 10 demo-uri nelansate până acum.

„Aceasta e prima piesă pe care am scris-o cu Glen Ballard după ce ne-am întâlnit pentru doar 15 minute”, a indicat Alanis Morissette.

Alanis Morissette – "The Bottom Line" – AUDIO

Jagged Little Pill” (Collector’s Edition), ce conține toate cele 4 CD-uri, va fi lansat pe 30 octombrie, în ediție limitată de 30.000 de exemplare. Va exista și o altă versiune a albumului, deluxe, ce va include doar primele două CD-uri. Varianta deluxe poate fi precomandată deja de pe iTunes.

Alanis Morissette - Jagged Little Pill (Collector's Edition)

Muzică nouă

Alanis Morissette a reinterpretat piesa "Last Christmas" - AUDIO

Alanis Morissette celebrează Crăciunul cu un cover special. Artista a reinterpretat cunoscuta piesă "Last Christmas", cântată original de trupa Wham!.

Publicat

pe

Alanis Morissette a reinterpretat piesa "Last Christmas"
Alanis Morissette a reinterpretat piesa "Last Christmas" │ FOTO: captură YouTube

Cover-ul după Wham! este inclus pe EP-ul "Last Christmas", lansat pe 3 noiembrie. Materialul conține patru piese: "Happy Xmas (War Is Over)", "Little Drummer Boy", "What Child Is This?" și "Last Christmas".

"Perioada de vacanță apare încet. Am făcut un cover după unul dintre oamenii și vocile mele preferate din toate timpurile... George Michael. Acest cântec de sărbătoare marca WHAM! a fost o parte importantă a copilăriei mele", a transmis Alanis Morissette.

Pe lângă muzică, artista se pregătește să întâmpine sărbătorile festive și printr-o campanie fashion. Morissette, soțul său și cei trei copii prezintă o colecție specială a brand-ului de îmbrăcăminte Gap.

George Michael, jumătatea trupei Wham!, a fost inclus pe 3 noiembrie în Rock & Roll Hall Of Fame. Evenimentul a coincis cu aniversarea a 25 de ani de la lansarea "Supposed Former Infatuation Junkie", cel de-al patrulea album de studio semnat Alanis Morissette.

AUDIO: Alanis Morissette - Last Christmas

Citește în continuare

Trending