Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Videoclip oficial: Alanis Morissette - The Morning (soundtrack "A Small Section of the World")

Alanis Morissette a lansat un videoclip pentru noul single ”The Morning”. Piesa este inclusă pe coloana sonoră a filmului documentar "A Small Section of the World", ce va avea premiera la DOC NYC pe 14 noiembrie.

Alanis Morissette a colaborat cu muzicianul Carlos "Tapado" Vargas din Costa Rica pentru a realiza o punte de legătură între sound-ul noului single ”The Morning” și mesajul documentarului "A Small Section of the World". Folosind boabe de cafea și mașinăriile prin care acestea sunt prelucrate pentru a ajunge în comerț, cei doi au creat noi instrumente de percuție. Sunetele astfel produse pot fi ascultate pe fundalul piesei ”The Morning”, realizându-se astfel legătura cu tematica filmului, și producție de facea din Costa Rica și femeile implicaete în proces.

Inițiativa înregistrării acestei piese a aparținut producătorilor documentarului, Dominic Sandifer și Nick Davidge.

"Cred că Dominic și Nick încearcau să caute pe cineva care să poată ajunge în inimile, gândurile și sufletele acestor femei din Costa Rica, cineva care să le poată spune povestea într-un mod articulat. Mi s-a părut un lucru flatant faptul că au văzut în mine acea persoane care poate pătrunde în interiorul experiențelor lor și că au crezut că le pot reda poveștile. Pentru mine a fost o onoare." -  Alanis Morissette

 

Citește mai multe despre Alanis Morissette
Videoclipuri cu Alanis Morissette
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE