Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Juriul X Factor 2020X Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Eddie Murphy a lansat o nouă piesă reggae, "Oh Jah Jah" - AUDIO

Eddie Murphy știe să-și întrețină publicul, indiferent dacă joacă în filme de comedie sau compune muzică. După colaborarea cu Snoop Lion pentru single-ul "Red Light", actorul american a revenit cu o nouă piesă reggae, "Oh Jah Jah". Melodia va fi inclusă pe un nou album Eddie Murphy, intitulat "9".
Eddie Murphy

Eddie Murphy (foto: Frank Micelotta / PictureGroup)

Pe vremea când era cunoscut pentru show-ul de stand-up comedy „Eddie Murphy Delirious„, actorul american se ocupa printre altele și de muzică. A început cu  The Bus Boys, o trupă de rock ‘n’ roll, soul, funk, și R & B, în care a activat ca backing vocal. În 1985 a lansat prima piesă solo, „Party All the Time„, produsă de Rick James și Kevin Johnston. Single-ul a urcat până pe poziția a doua a topului Billboard Hot 100, după hitul „Say You, Say Me” al lui Lionel Richie.

Party All the Time” a fost inclusă pe albumul de debut al lui Eddie Murphy, „How Could It Be„, materialul atingând succesul comercial la scurtă vreme de la lansare. Discul produs de Aquil Fudge a urcat până pe poziția 26 în topul Billboard 200, și până pe locul 17 în Top R&B/Hip-Hop Albums.

Albumul „Love’s Alright„, lansat în 1990, nu a mai înregistrat același succes, nefiind inclus în topul Billboard. De amintit, însă, este prezența sa în clipul „Remember the Time” al lui Michael Jackson. Eddie Murphy a jucat în videoclipul respectiv rolul marelui faraon egiptean.

Deși aparițiile în filme animate precum „Shrek” și „Shrek 2” i-au oferit ocazia de a cânta ocazional alături de Antonio Banderas, Eddie Murphy nu a mai lansat nimic pe plan muzical în ultimii 20 de ani. Se pare, însă, că actorul are din nou gânduri discografice, dezvăluind că un nou album se află în lucru.

De pe discul "9" am putut asculta în 2013 "Red Light" feat. Snoop Lion, noul single fiind "Oh Jah Jah".

Eddie Murphy - "Oh Jah Jah" - AUDIO

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ed Sheeran își va spune povestea la "VH1's Storytellers"

Ed Sheeran va deschide pe 24 ianuarie un nou sezon al seriei ”VH1 Storytellers”, după o pauză de 3 ani...

Închide