Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber Stevie NicksStevie Nicks ne roagă să purtăm măști: "Vă rog, nu abandonați lumea asta" James Hetfield la volanul uneia dintre mașinile sale de colecțieJames Hetfield este onorat că Muzeul Petersen îi expune mașinile, chiar dacă îi este dor "să fie în preajma lor" Poster Gărâna Jazz Festival 2020Gărâna Jazz Festival 2020 - programul complet și condițiile de desfășurare Toni Cornell cântând ”Black” de la Pearl Jam în cadrul Lollapalooza 2020Fiica lui Chris Cornell a realizat un cover răvășitor după Pearl Jam - VIDEO

Videoclip oficial: Bob Marley - No Woman, No Cry

Anul 2020 este anul în care legendarul Bob Marley ar fi implinit 75 de ani. Pentru a onora Ziua Internațională a Muzicii Reggae, sărbătorită pe 1 iulie, a fost lansat un nou videoclip pentru hitul "No Woman, No Cry".

Regizat de Kristian Mercado Fiqueroa și filmat atât în Jamaica, cât și în New York, noul videoclip "No Woman, No Cry" explorează, în paralel, povestea unei familii despărțite de teritorii, dar conectate prin iubire și grija unui viitor mai bun pentru copii.

Videoclipul ilustrează o mamă puternică și iubitoare în dorința de a le asigura copiilor ei o viață lipsită de griji, în Jamaica. În același timp, tatăl lucrează non-stop ca taximetrist în New York, totul din aceleași considerente - a garanta o viață mai bună familiei de acasă.

Ideea principala a proiectului video este bazată pe importanța familiei și a conexiunii dintre membri, mai ales în contexte cum ar fi sărăcia și munca în străinătate.

Tot astăzi, 1 iulie, de Ziua Internațională a Muzicii Reggae, vor fi publicate pe canalul de YouTube și alte patru materiale video Bob Marley: Legacy Episodes, inclusiv "Rhythm of the Game".

În era digitală, Bob Marley rămâne unul dintre cei mai urmăriți artiști pe Social Media, iar campania Marley75 duce mai departe muzica și mesajele lui Bob Marley către noi generații și perspective inovative. Evenimente live speciale, conținut digital exclusiv și diverse înregistrări vor fi dezvăluite pe parcursul întregului an.

Muzica lui Bob Marley continuă să inspire publicul, generație după generație. Testamentul său este vizibil prin mesaje de iubire, justiție, unitate, toate atât de necesare în viețile noastre.

Citește mai multe despre Bob Marley
Videoclipuri cu Bob Marley
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE