Urmărește-ne în Social Media

Basska, MCM, Ioana - One Love

Basska, MCM și Ioana transmit publicului un mesaj pozitiv cu noua piesă ”One Love”. Pe ritmuri reggae și în vibe cu Bob Marley, cei trei artiști din gașca Culese din Cartier intră direct în playlisturile de vacanță.

"Basska lansează un mesaj de pozitivitate și voie bună, transmis direct din inima Culese din Cartier către toate colțurile lumii", au transmis Basska, MCM și Ioana.

Misha, băiatul lui Bean MC, este la microfon pe prima strofă și pe refren, Basska și Ioana întregind piesa. Piesa "One Love" a fost compusă de Bean și Basska, clipul fiind realizat de Baxi.

Basska nu e doar o trupă, este un concept. Și-a început activitatea în 2012, în București. Formația îmbină în mod surprinzător o serie de stiluri muzicale precum rap, reggae și ska. La începutul anului 2014, Basska a pornit într-un turneu național de promovare, participând la unele din cele mai importante festivaluri din țară: Padina Fest, In- Transilvania, Greensound Festival, Plopstock, Play for May, Street Delivery, Fân Fest sau Colors of Cluj.

Comentarii