Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Mellina lansează albumul de debut

După mai multe colaborări de succes, Mellina se pregătește să-și lanseze primul album din carieră - „Personal”, care va include piese compuse de artistă.

Publicat

pe

Mellina a anunțat pe Facebook lansarea primului album din carieră, care se va numi - "Personal". Artista a cucerit topurile cu hit-ul „Poză de album” alături de Vescan, cu piese precum „Cutremur în inima mea” sau „Minciuna mă omoară”, dar și prin colaborări de excepție cu nume importante din industria muzicală din România, precum Bere Gratis, TWO sau JerryCo.

Pentru lansarea noului album, Mellina a realizat o ședință foto împreună cu Robert Marooni, iar una dintre imagini va fi coverul materialului discografic.

"Albumul "Mellina - Personal " este o parte din sufletul meu, la propriu. Toate piesele sunt compuse de mine și inspirate din viața mea, din trăirile mele, frumoase sau mai puțin frumoase. Albumul "MELLINA - PERSONAL" sunt eu", a dezvăluit Mellina.

În aceasta perioadă, Mellina se află în studioul de înregistrări, unde pune la punct ultimele detalii pentru mult așteptatul material programat pentru 2016. Pentru acest album, artista a lucrat singură, atât pe partea de productie, cât și pe partea de versuri.

Trending