Urmărește-ne în Social Media

Karym feat. Mellina - Anonim

Karym și Mellina au lansat piesa „Anonim”, care este însoțită și de un videoclip cu o poveste emoționantă de dragoste.

Piesa a fost produsă de Mădălina Dumitru (Mellina), iar mixul și masterul a fost realizat de catre DOMG. Videoclipul a fost filmat într-o locație din Otopeni, în regia lui Anthony Icuagu. Karym și Mellina au prezentat în premieră videoclipul piesei „Anonim”, în cadrul unui eveniment privat, într-o locație din centrul Bucureștiului, alături de artiști ca JerryCo, Kamara, Adrian Țuțu, Mihai Chițu, Dya, Tara, presă și prieteni, dar și invitați speciali, pe concurenții emisiunii Mireasă pentru fiul meu.

„Sunt foarte încântat de acest proiect, îmi doream o colaborare cu Mellina, de foarte mult timp. Mă bucur că a avut încredere în mine și îi sunt recunoscător pentru acest lucru. Piesa este sensibilă și profundă și îmi doresc ca publicul să simtă exact ceea ce ne-am dorit să transmitem. Vreau să îi mulțumesc în primul rând lui Anthony Icuagu pentru clipul fenomenal și întregii echipe, Cat Music, The Squad PR Agency, Coffee 2 Go, Magda Mohamed, Giuliano Sabau, Olga Barcari, Alexandru Stativa, Dan Niculescu”, a declarat Karym.

Piesa spune povestea a doi îndrăgostiți care au încetat să mai comunice unul cu celalalt.

Karym este unul dintre cei mai talentați elevi de la școala mea de muzică Tralala School. L-am cunoscut prin intermediul PR-ului meu drag, Eugen Băltărețu (The Squad PR Agency). L-am rugat să tragă ghidul de băiat pentru piesa „Anonim”. Piesa i s-a potrivit mănușă, așa că am făcut-o împreună. Am compus piesa gândindu-mă la noi toți care am avut o iubire în care ne cunoaștem sufletul unul altuia, dar în final ajungem să devenim niște străini. Sperăm să ajungă la sufletele voastre”, a adăugat Mellina.

Comentarii