Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Adele va juca într-un film alături de Kit Harington și Natalie Portman

Adele își va face debutul cinematografic în filmul ”The Death and Life of John F Donovan”. Din distribuția peliculei fac parte și Kit Harington, zis și Jon Snow în cercul fanilor Game of Thrones, și Natalie Portman, premiată cu Oscar pentru rolul din ”Black Swan”.
Kit Harington / Adele / Natalie Portman

Kit Harington / Adele / Natalie Portman

După Oscar-ul obținut pentru soundtrack-ul "Skyfall", Adele este pregătită să cunoască mai îndeaproape domeniul cinematografiei. Artista britanică a acceptat propunerea regizorului Xavier Dolan pentru a juca în primul ei film.

"Adele nu-și dorește să lucreze ca actriță full-time, dar s-a simțit bine atunci când a lucrat cu Dolan pentru clipul ”Hello”. El a fost cel care i-a propus rolul, gândindu-se că ar putea aduce un plus de emoție pe marele ecran”, a declarat o sursă anonimă pentru Daily Star.

Pelicula în care Adele își va face debutul cinematografic este ”The Death And Life Of John F. Donovan”, ce îl are distribuit în rol principal pe Kit Harington, actorul care îl interpretează pe  Jon Snow în popularul serial ”Game Of Thrones”. Pe lista actorilor confirmați pentru roluri în film se află și Natalie Portman, premiată cu Oscar pentru ”Black Swan”, Jessica Chastain, din ”Interstellar” și ”The Martian”, și Susan Sarandon, ce nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Înainte de a lucra cu Xavier Dolan pentru videoclipul ”Hello”, Adele nici nu luase în considerare opțiunea unei cariere în actorie, declarând în diverse interviuri că nu ar putea juca un rol. Acum, însă, perspectiva ei s-a schimbat, fiind uimită de felul în care a ieșit clipul și de cât de natural a părut procesul de intrare în pielea unui personaj.

"Sunt sigură că voi fi criticată acum pentru asta (considerând alte interviuri), dar chiar mi-ar plăcea să joc într-un film. Pentru el (Xavier Dolan), aș accepta cu siguranță să joc într-un film", declara Adele în noiembrie 2015 pentru postul de radio KISS FM din Anglia.

Între timp, propunerea lui Dolan a devenit oficială, Adele acceptând să-și facă debutul cinematografic în filmul regizorului canadian. Filmările pentru ”The Death And Life Of John F. Donovan” vor începe în curând, pelicula urmând să apară în cinematografe în 2017. Deși nu există încă un trailer, povestea prezentată de Xavier Dolan anunță un film intrigant.

”Filmul spune povestea unui om care încearcă să aibă o carieră de succes, să-și atingă idealurile și să-și trăiască viața în același timp. Este, totodată, și povestea unui copil care încearcă să aibă viața unui om matur din motive greșite, fără a realiza cât de dureros e. Eu am fost acel copil, care trimitea scrisori de dragoste actorilor - de fapt, cred că încă fac asta. Filmul este un tribut adus copilului din mine și idolilor mei - unii au murit, alții au dispărut fără urmă.” - Xavier Dolan

Citește mai multe despre Adele
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mellina lansează albumul de debut

După mai multe colaborări de succes, Mellina se pregătește să-și lanseze primul album din carieră - „Personal”, care va include...

Închide