Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare"

Billie Eilish a lansat albumul "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?"

Billie Eilish, puștoaica de 17 ani care a cucerit publicul încă de la primul ei single, a lansat albumul de debut "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?". Discul conține 14 piese și este o incursiune în universul creativ al artistei.
Billie Eilish

Billie Eilish

Billie și Finneas O’Connell, fratele artistei, au reușit să creeze împreună un material ce depășește orice bariere muzicale, un album care va da fiori și va năuci ascultătorul. "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?" vorbește despre proprii demoni, despre întunericul din interiorul fiecăruia și reușește să fie un real ghid de cunoaștere, acceptare și conviețuire cu monstrul adormit în subconștientul uman.

Albumul include single-urile ce au transformat-o pe Billie Eilish într-un etalon în peisajul muzicii actuale – "you should see me in a crown", "when the party’s over", "bury a friend" și "wish you were gay".

Tracklist "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?" - Billie Eilish:

 1. !!!!!!!
 2. bad guy
 3. xanny
 4. you should see me in a crown
 5. all the good girls go to hell
 6. wish you were gay
 7. when the party’s over
 8. 8
 9. my strange addiction
 10. bury a friend
 11. ilomilo
 12. listen before i go
 13. i love you
 14. goodbye

În ziua lansării albumului, pe 29 martie, Billie a dezvăluit și un nou videoclip - "bad guy".

La doar 17 ani, Billie Eilish este un fenomen global, captând atenția publicului încă de la apariția primei sale piese, "ocean eyes". Melodia a fost urcată pe Soundcloud când Billie avea doar 13 ani, devenind virală în 24 de ore.

Primul EP a fost un real succes, înregistrând peste 5 miliarde de ascultări pe platformele digitale și a staționând 18 luni în clasamentul american Billboard 200. Susținând spectacole sold-out în toată lumea, Billie Eilish a depășit record după record.

Artista a reușit performanța de a înregistra peste un million de stream-uri în primele 24 de ore de la lansare, cu piesa "you should see me in a crown".

Billie este totodată cel mai tânăr artist care a intrat în prestigiosul sondaj "Sound Of", realizat de BBC Radio 1 (2018).

Citește mai multe despre Billie Eilish
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Def Leppard, The Cure și Stevie Nicks au intrat în Rock & Roll Hall of Fame - LISTA COMPLETĂ

The Cure, Def Leppard, Janet Jackson, Stevie Nicks, Radiohead, Roxy Music și The Zombies sunt artiștii incluși în Rock &...

Închide