Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Videoclip oficial: Alex Jo Klaas Feat Mellina - Nimeni Ca noi

Mellina revine cu o nouă colaborare, fiind invitată pe single-ul artistului debutant Alex Jo Klaas. Piesa beneficiază de un videoclip realizat de Gabriel Ciolpan.

Alex Jo Klaas este un artist fresh, care pregătește pentru perioada următoare mai multe colaborări interesante cu artiști cunoscuți din industria muzicală.

“Sunt încântat de colaborarea cu Mellina, o artistă cu experiență și piese de top, o artistă cu care am avut o chimie deosebită de lucru, atât în studio, cât și la filmările clipului pe care l-am filmat. Vreau să mulțumesc băieților de la DOMG pentru producția acestei piese, o piesă care are un vibe deosebit, foarte fresh, și sper să vă placă la fel de mult cum ne place și nouă”, a declarat Alex Jo Klaas.

“Mi-a plăcut piesa din prima clipă în care am auzit-o în studioul DOMG și am decis imediat că vreau să cânt pe ea. Consider că Alex Jo Klaas este un artist talentat, care promite mult și sunt sigură că și publicul îl va aprecia. Mulțumesc Dorian Oswin și Mihai Gruia pentru producția piesei și mulțumesc Gabriel Ciolpan pentru frumoasa colaborare la filmările clipului”, a transmis Mellina.

Mellina a colaborat anul trecut cu Mihai Chițu, câștigătorul trofeului Vocea României în 2013. Cei doi au lansat împreună piesa ”O ultimă țigară”.

Citește mai multe despre Mellina
Videoclipuri cu Mellina
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE