Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Mihail lansează "To Whom We Return", albumul de debut - VIDEO

Așteptarea ia sfârșit pentru fanii lui Mihail. Muzicianul a anunțat că albumul său de debut este gata și urmează să fie lansat în câteva săptămâni. Află mai multe detalii despre material.

Publicat

pe

Festivalul Awake 2018 │ FOTO: Alexandru Dragoi / InfoMusic.ro

Mihail lansează primul album din carieră pe 23 februarie 2023. Intitulat "To Whom We Return", materialul cuprinde și piesele "MoonTalks" și "Chosen One", prezentate deja publicului. Izolându-se într-o cabană pe lacul Tarnița pentru marea parte a anului 2019, procesul de creație al noului disc a reprezentat totodată o călătorie inițiatică pentru Mihail, care a renunțat la delimitările impuse de genurile muzicale pentru a-și reinventa sound-ul cu fiecare nouă piesă.

Odată cu anunțul noului album, Mihail a publicat și un clip cinematic. Materialul video pune în imagini ceea ce albumul va pune în note muzicale. Se creează, astfel, o poveste atât auditivă, cât și vizuală.

Cântăreț și producător, Mihail este unul dintre primii artiști de pop experimental care au reușit să cucerească topurile de muzică mainstream. După un debut mai timid cu primele piese, Mihail a lansat în 2015 "Mă ucide ea", piesă care a deveni hit național, stând pe prima poziție în topurile muzicale săptămâni la rând.

În 2017, Mihail a lansat "Who You Are", melodie ce a cucerit topurile din România și Italia, devenind în 2018 cea mai difuzată piesă internațională din Italia și strângând, până în prezent, peste 18 milioane de stream-uri pe Spotify.

Comentează

Trending