Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 James Hetfield la volanul uneia dintre mașinile sale de colecțieJames Hetfield este onorat că Muzeul Petersen îi expune mașinile, chiar dacă îi este dor "să fie în preajma lor" Poster Gărâna Jazz Festival 2020Gărâna Jazz Festival 2020 - programul complet și condițiile de desfășurare Toni Cornell cântând ”Black” de la Pearl Jam în cadrul Lollapalooza 2020Fiica lui Chris Cornell a realizat un cover răvășitor după Pearl Jam - VIDEO Videoclip Lady Gaga Ariana Grande Rain On MeNominalizările la MTV VMA 2020 au fost anunțate, gala se ține în august Ed Sheeran a fost puternic afectat de faimă: "Mâncam până mi se făcea rău" James Hetfield, solistul MetallicaProgramul concertelor din cadrul Lollapalooza 2020, ediția de pe YouTube (Link livestream)

Videoclip oficial: Mihai Chițu feat. Mellina - O ultimă țigară

Mihai Chițu, câștigătorul trofeului “Vocea României” în 2013, revine cu single-ul “O ultimă țigară”, înregistrat cu Mellina. Piesa este compusă și produsă de DOMG (Dorian Oswin si Mihai Gruia) împreună cu cei doi artiști.

"Mă bucur mult că am colaborat cu Mellina și producătorii de la DOMG. Mereu când ne întâlnim, există un vibe bun și asta se reflectă și în muzica pe care o facem. ‘O ultimă țigară’ pune în scenă o relație complicată, dar totodată foarte frumoasă, cu certuri, sentimente intense, dar care din cauza orgoliului și a neînțelegerilor, nu poate avea un final fericit", a spus Mihai Chițu.

“"O ultimă țigară" este o piesă foarte specială pentru mine, mă regăsesc în ea. Piesa a luat naștere după un studio session alături de producătorii de la DOMG și Mihai Chițu. Sfârșitul unei relații poate fi un sentiment dureros, dar trebuie să învățăm că orice sfârșit înseamnă un nou început. Pe Mihai îl cunosc de la Vocea României și este într-adevar demn de trofeul câștigat acolo!", a declarat Mellina.

Videoclipul piesei a fost filmat în România, în regia lui Daniel Libeg.

"Mihai Chițu și Mellina sunt doi artiști care ne plac foarte mult. Așa că am decis să compunem o piesă care să îi poata aduce pe amândoi pe scena. Am intrat în studio și împreună am reușit să dam viața piesei “O ultimă tigară”. O poveste de dragoste frumoasă, dar care într-un final se încheie, arde și ajunge la filtru, precum o tigară!", au adăugat băieții de la DOMG.

Citește mai multe despre MellinaMihai Chițu
Videoclipuri cu MellinaMihai Chițu
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE