Urmărește-ne în Social Media

Mihai Chițu feat. Mellina - O ultimă țigară

Mihai Chițu, câștigătorul trofeului “Vocea României” în 2013, revine cu single-ul “O ultimă țigară”, înregistrat cu Mellina. Piesa este compusă și produsă de DOMG (Dorian Oswin si Mihai Gruia) împreună cu cei doi artiști.

"Mă bucur mult că am colaborat cu Mellina și producătorii de la DOMG. Mereu când ne întâlnim, există un vibe bun și asta se reflectă și în muzica pe care o facem. ‘O ultimă țigară’ pune în scenă o relație complicată, dar totodată foarte frumoasă, cu certuri, sentimente intense, dar care din cauza orgoliului și a neînțelegerilor, nu poate avea un final fericit", a spus Mihai Chițu.

“"O ultimă țigară" este o piesă foarte specială pentru mine, mă regăsesc în ea. Piesa a luat naștere după un studio session alături de producătorii de la DOMG și Mihai Chițu. Sfârșitul unei relații poate fi un sentiment dureros, dar trebuie să învățăm că orice sfârșit înseamnă un nou început. Pe Mihai îl cunosc de la Vocea României și este într-adevar demn de trofeul câștigat acolo!", a declarat Mellina.

Videoclipul piesei a fost filmat în România, în regia lui Daniel Libeg.

"Mihai Chițu și Mellina sunt doi artiști care ne plac foarte mult. Așa că am decis să compunem o piesă care să îi poata aduce pe amândoi pe scena. Am intrat în studio și împreună am reușit să dam viața piesei “O ultimă tigară”. O poveste de dragoste frumoasă, dar care într-un final se încheie, arde și ajunge la filtru, precum o tigară!", au adăugat băieții de la DOMG.

Comentarii