Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Postmodern Jukebox la Sala Palatului - 2018 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Massive Attack
INFO CONCERT:
Maluma
INFO CONCERT:
Scorpions

Videoclip oficial: Mihai Chițu feat. Mellina - O ultimă țigară

Mihai Chițu, câștigătorul trofeului “Vocea României” în 2013, revine cu single-ul “O ultimă țigară”, înregistrat cu Mellina. Piesa este compusă și produsă de DOMG (Dorian Oswin si Mihai Gruia) împreună cu cei doi artiști.

"Mă bucur mult că am colaborat cu Mellina și producătorii de la DOMG. Mereu când ne întâlnim, există un vibe bun și asta se reflectă și în muzica pe care o facem. ‘O ultimă țigară’ pune în scenă o relație complicată, dar totodată foarte frumoasă, cu certuri, sentimente intense, dar care din cauza orgoliului și a neînțelegerilor, nu poate avea un final fericit", a spus Mihai Chițu.

“"O ultimă țigară" este o piesă foarte specială pentru mine, mă regăsesc în ea. Piesa a luat naștere după un studio session alături de producătorii de la DOMG și Mihai Chițu. Sfârșitul unei relații poate fi un sentiment dureros, dar trebuie să învățăm că orice sfârșit înseamnă un nou început. Pe Mihai îl cunosc de la Vocea României și este într-adevar demn de trofeul câștigat acolo!", a declarat Mellina.

Videoclipul piesei a fost filmat în România, în regia lui Daniel Libeg.

"Mihai Chițu și Mellina sunt doi artiști care ne plac foarte mult. Așa că am decis să compunem o piesă care să îi poata aduce pe amândoi pe scena. Am intrat în studio și împreună am reușit să dam viața piesei “O ultimă tigară”. O poveste de dragoste frumoasă, dar care într-un final se încheie, arde și ajunge la filtru, precum o tigară!", au adăugat băieții de la DOMG.

Citește mai multe despre MellinaMihai Chițu
Videoclipuri cu MellinaMihai Chițu
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE