Urmărește-ne în Social Media

Cosy feat. Mellina - Trist dar adevărat

Cosy și Mellina au colaborat pentru noul single "Trist dar adevărat ". Melodia este acompaniată de un videoclip filmat pe acoperișul studioului "Al șaselea simț".

"Piesa este numită după o expresie des folosită în viața cotidiană și întâlnită și în viața de cuplu, unde spunem că adevărul și dragostea, de cele mai multe ori, dor, iar asta este trist, dar adevărat. Îi mulțumesc echipei alături de care am lucrat pentru piesă și clip. Sper să vă încânte atât povestea videoclipului, cât și mesajul piesei", a spus Cosy.

"Din prima clipa, atunci când am ascultat versurile piesei, am simțit emoție. Cosy este un artist foarte talentat, ambițios și mă bucur să colaborez cu el. În ceea ce privește clipul, a fost foarte fun la filmări, mai puțin partea în care am înghețat de frig, dar ce nu facem noi artiștii pentru muzică. Sper ca această piesă să ajungă la inimile voastre", a adăugat Mellina.

Cosy s-a remarcat prin colaborări cu artiști precum Nico, pentru piesa "Cine oare?", Alessia pentru "Hollywood", Bianca pentru "Evident", Gabriela Amzaru pentru "Înger și Demon".

Mellina a devenit cunoscută publicului după ce a ajuns pe primele locuri în topurile muzicale din România cu single-ul de debut „Poza de album" în colaborare cu Vescan, compus și produs tot de băieții de la DOMG. Au urmat single-uri precum „Cutremur în inima mea", „Dacă mă iubești" alături de JerryCo, „Minciuna mă omoară", „Ce o fi, o fi" sau "Până sus la cer" cu Bere Gratis. La începutul anului, Mellina a lansat single-ul și clipul “Anonim”, alături de Karim.

Comentarii