Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Adele - "Someone Like You", live la Glastonbury alături de 150.000 de fani - VIDEO

Adele a cântat în fața a peste 150.000 de fani pe scena festivalului Glastonbury. Setul de 90 de minute, ce a inclus și o piesă interpretată live în premieră, a fost încheiat cu hitul "Someone Like You", cântat la unison de un public extaziat.

Publicat

pe

Adele live@Glastonbury 2016
Adele live@Glastonbury 2016 │ FOTO: PA

După ce a lipsit o bună perioadă de timp din circuitul festivalurilor, Adele și-a îndeplinit un vis din copilărie și a cântat, în calitate de headliner ,pe scena celui mai mare festival din Marea Britanie, Glastonbury. Artista britanică a fost cap de afiș sâmbătă seară, peste 150.000 de fani venind să-i urmărească show-ul.

"Glastonbury înseamnă totul pentru mine, nu vă mint. Am vrut să fac asta toată viața mea, dar mi-a fost prea frică", le-a spus Adele fanilor din public în debutul concertului, declarația fiind întâmpinată cu aplauze.

Setul pregătit pentru festival a inclus 15 piese, printre care s-au regăsit, desigur, hituri precum ”Hello”, ”Rolling In The Deep”, ”Skyfall” și “Rumour Has It”. La concert, Adele a interpretat live și o piesă în premieră - "River Lea", de pe ultimul album, ”25”.

Deși în debutul show-ului, Adele a mărturisit că are mari emoții, până la finalul concertului acestea s-au evaporat.

”Nu am vrut să urc pe scenă, iar acum nu mai vreau să cobor. Nu am mai fost niciodată atât de impresionată....Acesta este, de departe, cel mai frumos moment din viața mea”, a declarat Adele la finalul celor 90 de minute de concert.

Ultima piesă interpretată a fost hitul "Someone Like You". Refrenul piesei a fost cântat de Adele împreună cu o mare de fani extaziați.

Adele - "Someone Like You", live la Glastonbury - VIDEO

Festivalul Glastonbury s-a desfășurat anul acesta în perioada 22 - 26 iunie. Healineri au fost Muse (vineri), Adele (sâmbătă) și Coldplay (duminică), audiența fiind estimată la 150.000 de persoane.

La ediția de anul trecut a festivalului Glastonbury s-au vândut 135.000 de bilete. Headlineri au fost Florence and the Machine (care a înlocuit trupa Foo Fighters), Kanye West și The Who. Abonamentele pentru cele 5 zile de festival s-au vândut la prețul de 225 de lire (aproape 13 milioane de ei). Anul acesta, abonamentele au costat 228 de lire.

Comentează

Trending