INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
AWAKE Festival
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
2CELLOS

Videoclip oficial: Adele - Send My Love (To Your New Lover)

Adele a lansat videoclipul noului single ”Send My Love (To Your New Lover)”. Premiera vizualului a avut loc în cadrul galei Billboard Music Awards 2016.

Deși se află în plin turneu de promovare a albumului ”25”, Adele și-a făcut puțin timp și pentru a filma un nou videoclip. "Send My Love (To Your New Lover)" este cel de-al doilea single extras de pe disc, fiind ales de artista britanică datorită popularității acestei melodii, aflate printre preferințele publicului încă de la punerea în vânzare a albumului ”25”.

Videoclipul "Send My Love (To Your New Lover)" a fost lansat pe 22 mai, în cadrul galei Billboard Music Awards 2016. La ediția de anul acesta, Adele a fost nominalizată în 8 categorii, la fel ca și Taylor Swift. La finalul serii, Adele își adăuga în palmares 5 premii Billboard Music Awards (Top Artist, Top Female Artist, Top Billboard 200 Album - "25", Top Selling Song - "Hello", Top Billboard 200 Artist), iar Taylor Swift unul (Top Touring Artist).

Cu un portofoliu ce cuprinde 9 premii Grammy, un Glob de Aur și un Oscar, Adele adauge noi trofee impresionantei sale colecții cu orice prolej. La gala Brit Awards 2016, ce s-a desfășurat pe 24 februarie la Arena O2 din Londra, artista britanică a fost premiată în 4 categorii: British Female Solo Artist, British Single of the Year (pentru ”Hello”), British Album of the Year (pentru ”25”) și nu în ultimul rând, Global Success Award. Ultima distincție menționată în această listă a fost una specială, aceasta fiindu-i prezentată de astronautul britanic Tim Peake direct din spațiu, prin transmisiune directă.

Anul acesta, Adele va cânta pentru prima oară la festivalul Glastonbury . Artista va fi headlinerul zilei de sâmbătă, 25 iunie. Muse va încheia seara de vineri, 24 iunie, iar headlinerul ultimei zile de festival (26 iunie) va fi Coldplay. În lineup au fost confirmați și PJ Harvey, Jeff Lynne's ELO  și Jess Glynne. Festivalul Glastonbury se va desfășura anul acesta în perioada 22 - 26 iunie.

Citește mai multe despre Adele
Videoclipuri cu Adele
Publicat de Raluca Tanasă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE