Urmărește-ne în Social Media

Tehnologie

Iron Maiden va lansa primul joc video

În această vară, Iron Maiden va lansa primul joc video, Legacy Of The Beast. Jocul va fi de tipul RPG (role-playing game) și va fi destinat utilizatorilor Android și iOS. Pentru acest proiect giganții metal au făcut echipă cu developerii Roadhouse Interactive și 50cc Games.

Publicat

pe

Iron Maiden - Speed Of Light
Iron Maiden - Speed Of Light

„Ca un fan de o viață, mereu am crezut că muzica celor de la Maiden, versurile și personajele lor pot asigura o bază perfectă pentru o experiență profundă în materie de gaming. Prin acest joc vom crea un RPG care vor atrage toți pasionații de jocuri pentru mobile, dar chiar și pe cei care descoperă Iron Maiden pentru prima dată.”, a afirmat Directorul General Roadhouse, James Hursthouse.

Jucătorii vor avea rolul mascotei iconice a trupei, Eddie, în diversele sale forme, fiecare cu o abilitate unică. Aceștia vor explora noi lumi, vor călători prin timp și vor purta bătălii cu personaje extrase din catalogul celor de la Maiden. Soundtrackul va fi compus din cântece din întreaga carieră a trupei, inclusiv înregistrări live, toate adaptate de către inginerul Tony Newton, supravegheat de basistul și membrul fondator Steve Harris.

iron-maiden-legacy-rpg-game

„Mereu am crezut că muzica Maiden și imaginea lui Eddie pot fi perfecte pentru gaming, plus că ne-am gândit să facem acest lucru încă din 1999 de la Ed Hunter. Acum, în 2016 putem realiza totul pe un smartphone, ceea ce îl face și mai accesibil tuturor fanilor și, de asemenea și gamerilor.”, spune Harris.

Maiden a dezvăluit un joc bazat pe cele de browser în videoclipul Speed of Light de anul trecut, din august. În promo, Eddie trece prin mai multe evenimente din diverse jocuri. Trupa a lansat ultimul lor album, The Book Of Souls, anul trecut și vor porni în turneu în martie, vor avea primul lor spectacol în China și, totodată, sunt pe lista headlinerilor la Download.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 30 iulie 2016

Iron Maiden

Loc
Piața Constituției

Trending