Urmărește-ne în Social Media

Iron Maiden - Speed of Light

Iron Maiden îi urează ”La mulți ani!” lui Eddie prin intermediul noului videoclip ”Speed of Light”. Mascota formației a împlinit 35 de ani, trupa folosind prilejul lansării primului single de pe albumul „The Book of Souls” pentru a sărbători această aniversare.

Iron Maiden a făcut o surpriză fanilor de pretutindeni lansând prima piesă de pe cel mai recent album, "The Book Of Souls". ”Speed of Light” este acompaniata de un videoclip în care rolul principal este interpretat de bine cunoscutul Eddie, mascota formației.

Scrisa de Adrian Smith și Bruce Dickinson, ”Speed of Light” poate fi descarcată la fiecare pre-comandă plasata pentru "The Book of Souls". Totodată, ea este disponibila pe site-ul oficial al trupei, www.ironmaiden.com, pe canalul lor de YouTube, dar și în magazinele digitale, Spotify si Apple Music.

Videoclipul a fost produs și regizat de Llexi Lion folosind animațiile și efectele vizuale create de The Brewery Production Company. Acesta este primul clip muzical semnat de Llexi care a avut și un avantaj în realizarea sa: este un mare fan Iron Maiden. Leon este și creatorul seriei de benzi desenate Eternal Descent pe care a digitalizat-o într-o animație, avand ca inspirație lumea muzicii rock și metal. Mai apoi, Leon avea să își extindă influența și asupra industriei jocurilor video. A fost ales să colaboreze cu The Brewery, o compania care are în palmares filmul punk-rock al anului 2010, ”Sex & Drugs &Rock’n’Roll”cu Andy Serkis, și filmul ”Spike Island” cu Emilia Clarke în rolul principal care spunea povestea unui festival de muzică, iar recent pelicula biografică a lui Ian Fleming (scriitorul seriei James Bond).

Videoclipul "Speed of Light" este un omagiu adus celor 4 ani de jocuri video juxtapuse cu aniversarea de 35 de ani a talismanului Iron Maiden, Eddie. În clip, acesta călătorește în timp și spațiu pentru a-și împlini destinul de Heracle.

The Books of Souls” este cel de-al 16 album de studio al trupei Iron Maiden. Discul a fost înregistrat în Paris la Guillame Tell Studios, alături de producătorul Kevin Shirley.

Comentarii