Urmărește-ne în Social Media

Iron Maiden - Death or Glory

Iron Maiden a lansat un videoclip pentru piesa „Death or Glory”, un material live care include imagini din timpul turneului The Book Of Souls. Acesta este disponibil în articol.

Clipul începe cu solistul Bruce Dickinson care pilotează avionul Ed Force One Boeing 747 înainte ca imaginile din cadrul concertelor să fie puse cap la cap.

„La albumele trecute deobicei ne duceam în sala de repetiții pentru câteva săptămâni cu patru sau cinci cântece deja pregătite. Apoi mergeam în studio și începeam să înregistrăm și restul materialului îl scriam acolo. Însă, de data asta, am mers cu o foaie albă și cu idei. A fost o experiență interesantă pentru că te ține în priză. Trebuie să fii foarte abil. Schițam notele chitărilor, armoniile, schimbările, practic zburam de pe un scaun pe altul pentru că nu știam ce va urma. Dar a fost foarte frumos cum înfloreau lucrurile.”, declară chitaristul Dave Murray referitor la procesul realizării albumului The Book Of Souls

The Book of Souls” a fost produs de Kevin „Caveman” Shirley și include cea mai lungă piesă compusă până acum de formație: „Empire of the Clouds„, ultima compoziție de pe cel de-al 2-lea disc, are 18 minute.

Având deja trei show-uri la activ în România dar și foarte mulți fani înfocați, formația lui Steve Harris, Bruce Dickinson, Dave Murray, Adrian Smith, Nicko McBrain și a lui Janick Gers va reveni la București cu acest prilej. Iron Maiden va concerta în Piața Constituției în cadrul unui concert care va face parte din festivalul Rock The City 2016.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 30 iulie 2016

Iron Maiden

Loc
Piața Constituției
Comentarii