Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Hozier a lansat piesa "Blood Upon the Snow", extrasă de pe coloana sonoră a jocului "God of War Ragnarök" - AUDIO

Cântărețul irlandez Hozier a făcut echipă cu Bear McCreary, compozitorul jocului, pentru o melodie care să însoțească coloana sonoră oficială "God of War Ragnarök". Piesa este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Videoclip Hozier - Almost (Sweet Music)
Videoclip Hozier - Almost (Sweet Music) │ FOTO: captură YouTube

"God of War: Ragnarök" este cea mai nouă parte din seria de jocuri video "God of War". Lansarea a avut loc pe 9 noiembrie pe PlayStation 5 și PlayStation 4. Odată cu noul joc, a fost dezvăluită și piesa "Blood Upon the Snow", care aduce jocului o dimensiune și mai profundă.

Hozier a făcut echipă cu Bear McCreary, un compozitor american cunoscut mai ales pentru realizarea coloanei sonore "Battlestar Galactica". Cei doi au creat o partitură intensă, dramatică, ce atinge toate notele tematice ale jocului.

Au trecut trei ani de la ultimul album lansat de Hozier. "Wasteland, Baby" a văzut lumina zilei în 2019 și s-a bucurat de un real succes în rândul fanilor muzicianului de 32 de ani. Recent, Hozier a bifat o colaborare cu Meduza pentru piesa "Tell It To My Heart", iar luna trecută, artistul a lansat "Swan Upon Leda". Noua piesă se va regăsi pe viitorul său album de studio, al treilea din carieră.

În ceea ce privește "God of War: Ragnarök", acesta este primul joc "God of War" în patru ani. Bazat pe mitologia nordică, jocul se desfășoară în Scandinavia antică și îi are ca protagoniști pe Kratos și fiul său, Atreus.

AUDIO: Blood Upon the Snow

Comentează

Albume noi

Hozier a lansat EP-ul "Unheard" - AUDIO

Hozier își răsfață ascultătorii cu o serie de piese nemaiauzite până acum pe care le-a lansat sub forma EP-ului "Unheard". Mai multe detalii despre acest material, precum și audiția melodiilor găsești în articol.

Publicat

pe

Copertă album Hozier "Unheard"
Copertă album Hozier "Unheard" │ FOTO: captură YouTube / Hozier

Deși au trecut doar câteva luni de la cel mai nou album semnat Hozier, artistul irlandez mai are de spus câteva lucruri, muzical vorbind. Astfel, pe 22 martie, muzicianul a lansat "Unheard", un EP compus din patru cântece. "Too Sweet", "Wildflower and Barley", "Empire Now" și "Fare Well" sunt piesele care nu au ajuns pe "Unreal Unearth", dar care meritau o prezentare oficială.

"Vreau să vă mulțumesc sincer tuturor pentru dragostea și sprijinul pe care le-ați arătat în călătoria <<Unreal Unearth>> din ultimele luni. A fost o adevărată bucurie să împărtășesc muzica cu voi și să înțeleg cum aceste cântece au intrat în viețile voastre.

De asemenea, îmi face plăcere să anunț lansarea mai multor piese din sesiunile pentru album care nu au putut face parte din lansarea inițială. Acestea sunt cântece care ar fi putut ajunge în cercurile lăcomiei, limbo-ului, violenței și, respectiv, "ascensiunii" exterioare, dar nu au reușit din diferite motive. Mă bucur foarte mult că voi putea să le împărtășesc cu voi.

Vă mulțumesc din nou pentru toată susținerea voastră, sper că vă plac aceste melodii noi și aștept cu nerăbdare să ne vedem în curând la concertele viitoare!", a transmis Hozier.

Pe 18 august 2023, artistul a lansat "Unreal Unearth", un album ambițios, format din 16 piese inspirate de "Infernul" lui Dante și structurate în jurul celor nouă cercuri ale iadului.

Ascultă EP-ul "Unheard":

Too Sweet

Wildflower and Barley

Empire Now

Fare Well

Citește în continuare

Trending