Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Hozier a lansat piesa "Blood Upon the Snow", extrasă de pe coloana sonoră a jocului "God of War Ragnarök" - AUDIO

Cântărețul irlandez Hozier a făcut echipă cu Bear McCreary, compozitorul jocului, pentru o melodie care să însoțească coloana sonoră oficială "God of War Ragnarök". Piesa este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Videoclip Hozier - Almost (Sweet Music)
Videoclip Hozier - Almost (Sweet Music) │ FOTO: captură YouTube

"God of War: Ragnarök" este cea mai nouă parte din seria de jocuri video "God of War". Lansarea a avut loc pe 9 noiembrie pe PlayStation 5 și PlayStation 4. Odată cu noul joc, a fost dezvăluită și piesa "Blood Upon the Snow", care aduce jocului o dimensiune și mai profundă.

Hozier a făcut echipă cu Bear McCreary, un compozitor american cunoscut mai ales pentru realizarea coloanei sonore "Battlestar Galactica". Cei doi au creat o partitură intensă, dramatică, ce atinge toate notele tematice ale jocului.

Au trecut trei ani de la ultimul album lansat de Hozier. "Wasteland, Baby" a văzut lumina zilei în 2019 și s-a bucurat de un real succes în rândul fanilor muzicianului de 32 de ani. Recent, Hozier a bifat o colaborare cu Meduza pentru piesa "Tell It To My Heart", iar luna trecută, artistul a lansat "Swan Upon Leda". Noua piesă se va regăsi pe viitorul său album de studio, al treilea din carieră.

În ceea ce privește "God of War: Ragnarök", acesta este primul joc "God of War" în patru ani. Bazat pe mitologia nordică, jocul se desfășoară în Scandinavia antică și îi are ca protagoniști pe Kratos și fiul său, Atreus.

AUDIO: Blood Upon the Snow

PUBLICITATE
Comentează

Albume noi

Hozier a lansat albumul "Unreal Unearth" - TRACKLIST

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii lui Hozier. Artistul irlandez a lansat "Unreal Unearth", cel de-al treilea album de studio din carieră. Te invităm să afli mai multe detalii despre material.

Publicat

pe

Hozier - Unreal Unearth
Hozier - Unreal Unearth │ FOTO: Universal Music

Astăzi, 18 august, Hozier a lansat "Unreal Unearth", un album ambițios, format din 16 piese inspirate de "Infernul" lui Dante și structurate în jurul celor nouă cercuri ale iadului. În ultimele luni, cântărețul de 33 de ani a prezentat fragmente din noul material prin intermediul unor single-uri lansate cu videoclip. De exemplu, "Francesca" explorează teme ale dragostei și face trimitere la Francesca da Rimini, personaj care apare în cel de-al doilea cerc al Infernului - desfrânații.

Piesa "Unknowm / Nth" vorbește despre distanțarea și trădarea în cuplu și este inspirată din cercul nouă al iadului, cunoscut sub numele de "Cercul trădării", unde cei care au comis acte de trădare sunt pedepsiți. Cercul este împărțit în patru regiuni, fiecare pedepsind o formă diferită de trădare, iar păcătoșii sunt prinși în gheață și izolați, idee ce ar putea simboliza un sentiment de izolare emoțională.

Muzical, "Unreal Unearth" abordează o varietate de stiluri, de la partituri melancolice de pian ("Butchered Tongue"), folk-pop up-tempo ("Anything But"), funky disco ("De Selby Part 2) la energeticele ritmuri indie-rock din "Damage Gets Done", în colaborare cu Brandi Carlile.

Hozier a scris albumul în timpul pandemiei de COVID și a declarat că a fost modul lui de a da sens experienței din ultimii ani.

"Acest album reprezintă o reflecție asupra ultimilor ani și a tot ceea ce a însemnat acea perioadă. Sunt mândru de rezultat și aștept cu nerăbdare să transform tot ce am învățat din realizarea lui în proiecte viitoare.

Vă mulțumesc pentru tot sprijinul incredibil acordat muzicii mele si mie ca artist. Abia aștept să vă văd pe câțiva dintre voi la concerte în curând și să cânt live aceste piese. Mă simt incredibil de norocos să am sprijinul vostru!", a declarat Hozier.

TRACKLIST "Unreal Unearth":

 1. De Selby (Part 1)
 2. De Selby (Part 2)
 3. First Time
 4. Francesca
 5. I, Carrion (Icarian)
 6. Eat Your Young
 7. Damage Gets Done
 8. Who We Are
 9. Son of Nyx
 10. All Things End
 11. To Someone From A Warm Climate (Uiscefhuaraithe)
 12. Butchered Tongue
 13. Anything But
 14. Abstract (Psychopomp)
 15. Unknown / Nth
 16. First Light
Citește în continuare

Trending