Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel""Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel", apare în martie pe Netflix - TRAILER Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18

Glenn Frey, chitaristul The Eagles, a murit la 67 de ani

Glenn Frey, chitarist și membru fondator al trupei The Eagles, a murit la vârsta de 67 de ani. Muzicianul suferea de artrită reumatoidă, colită ulcerativă acută și pneumonie.
Glenn Frey

Glenn Frey

După David Bowie și Lemmy, rock-ul pierde încă un muzician al ”generației de aur”. Glenn Frey, chitarist și membru fondator al trupei The Eagles, a murit pe 18 ianuarie, în New York.

"Cu inimile îngreunate de tristețe anunțăm trecerea în neființă a camaradului nostru, fondator al trupei Eagles, Glen Frey, pe 18 ianuarie 2016, în New York. Glenn a dus o luptă curajoasă în ultimile săptămâni, dar, din păcate, a fost răpus de complicațiile apărute pe fondul artritei reumatoide, colitei ulcerative acute și pneumoniei de care suferea", a transmis trupa The Eagles într-un comunicat oficial.

Trista veste a venit însoțită de mulțumiri din partea familiei Frey pentru sprijinul și ajutorul acordat în ultimele săptămâni.

”Familia Frey dorește să mulțumească tuturor celor care l-au ajutat pe Glenn să ducă această luptă, sperând și rugându-se pentru recuperarea sa. Cuvintele nu pot descrie tristețea pe care o simțim, și nici iubirea și respectul pentru tot ceea ce ne-a oferit nouă, familiei sale, industriei muzicale și milioanelor de fani de pretutindeni.”

Trupa The Eagles, cunoscută publicului în special datorită hitului ”Hotel California”, a fost fondată în 1971 de Glenn Frey, Don Henley, Bernie Leadon și Randy Meisner. Formația are în palmares 6 Premii Grammy, fiind recunoscută drept una dintre cele mai de succes trupe ale anilor 70. A fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 1998 și a vândut de-a lungul  carierei peste 150 de milioane de albume.

The Eagles - "Hotel California" - Live @The Capital Centre, 1977

Citește mai multe despre Glenn FreyThe Eagles
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Prima ediție Spellground Festival - LISTĂ CONFIRMĂRI

În 2016, Spellground Festival va oferi publicul iubitor de concerte noi alternative muzicale. Prima ediție a festivalului se va desfășura...

Închide