Urmărește-ne în Social Media

Tehnologie

Johnny Depp apare în "Sea of Dawn", un trailer promoțional pentru jocul video cu același nume - VIDEO

Johnny Depp este un negustor ciudat în trailerul de lansare pentru "Sea of Dawn", noul joc online de la compania chineză Changyou. Detalii și video în articol.

Publicat

pe

Johnny Depp în trailerul "Sea of Dawn"
Johnny Depp în trailerul "Sea of Dawn" │ FOTO: captură YouTube / Superpixel

După un capitol dificil din viața sa, Johnny Depp se întoarce să facă ce știe mai bine: să interpreteze personaje stranii și complexe, oferindu-le fanilor noi povești în care aceștia să se transpună. Cea mai recentă incursiune fantastică în care ne invită actorul de 59 de ani este "Sea of Dawn".

În trailerul de patru minute și jumătate, Depp îl interpretează pe negustorul Phillip Artoosh, ce se întâlnește cu Anselm Rodriguez, un recuperator ghinionist. Negustorul Philip încearcă să îl vrăjească pe nou său client cu o serie de povești fascinante.

"Am trecut prin numeroase aventuri. Văd că te așteaptă o călătorie acolo, pe mare. Fii curajos. Fii îndrăzneț. Și mănâncă un mic dejun adecvat dimineața! Și, dacă ești norocos, poți să găsești o modalitate de a unifica această lume", spune negustorul Philip.

Scurtmetrajul a fost lansat pentru a promova jocul multiplayer "Sea of ​​Down" al companiei Changyou. Amplasat în secolul al XVI-lea, în mijlocul Epocii Explorării, jocul cu tematică nautică folosește motorul grafic Unreal Engine dezvoltat de Epic Games pentru a reproduce digital liniile de coastă și alte peisaje, în timp ce jucătorii preiau nave rivale, fac comerț cu alți negustori și se adâncesc în culturi, mitologii și mistere. Jocul a fost lansat inițial în China pe mobil și PC, cu o lansare în SUA și Europa programată pentru sfârșitul acestui an.

Trailerul "Sea of ​​Dawn" a fost creat de agenția de divertisment Buddha Jones și regizat de David Gil. Materialul video a fost filmat la sfârșitul anului trecut în Santo Domingo, Republica Dominicană. Potrivit producătorilor, Depp s-a implicat serios în crearea personajului Phillip Artoosh. Mai mult, vicleanul negustor ar fi fost inspirat de o pictură în acuarelă realizată de Johnny Depp.

TRAILER "Sea of Dawn":

Trending