Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Lara Fabian în concert la Sala Palatului din Bucuresti pe 22 aprilie 2016Lara Fabian își amână concertele din România în ultimul moment din cauza unei boli INFO CONCERT:
Ana Moura
Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
List/Grid

Videoclipuri lansate de Lindsey Stirling

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri muzicale lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri noi ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.


Urmărește cele mai noi videoclipuri cu Lindsey Stirling pe InfoMusic:

Videoclip nou:
Lindsey Stirling - Underground

Underground - Lindsey Stirling

Lindsey Stirling deschide un nou capitol discografic lansând piesa ”Underground”. Noul single, ce vine împreună cu un videoclip SF, va fi inclus pe cel de-al cincilea album al artistei.

Videoclip nou:
Lindsey Stirling - Warmer in the Winter

Warmer in the Winter - Lindsey Stirling

Lindsey Stirling ne încălzește iarna aceasta cu o piesă de sezon, intitulată ”Warmer in the Winter”. Artista cântă la voce și vioară, scenariul clipului părând rupt dintr-un musical.

Videoclip nou:
Lindsey Stirling ft. Sabrina Carpenter - You're A Mean One, Mr. Grinch

You're A Mean One, Mr. Grinch - Lindsey Stirling ft. Sabrina Carpenter

Lindsey Stirling intră în atmosfera sărbătorilor de iarnă alături de cântăreața și actrița americană Sabrina Carpenter. Cele două au realizat un cover cu influențe soul și electro al clasicei piese de Crăciun ”You're A Mean One, Mr. Grinch”, videoclipul ce o acompaniază fiind un mix irezistibil de senzualitate și euforie.

Videoclip nou:
Lindsey Stirling - I Wonder As I Wander

I Wonder As I Wander - Lindsey Stirling

Inspirată de conflictul dintre lumină și întuneric, Lindsey Stirling pune în versuri, coregrafie și imagini o frumoasă poveste despre regăsirea de sine. Noul single al violonistei se numește ”I Wonder As I Wander”.

Videoclip nou:
Lindsey Stirling - Carol of the Bells

Lindsey Stirling - Carol of the Bells

Lindsey Stirling ne poartă în universul magic al unei povești de Crăciun. Noul videoclip ”Carol of the Bells” poartă amprenta artistei, cunoscute pentru coregrafiile sale ieșite din tipare.

Videoclip nou:
Lindsey Stirling and KHS - It Ain't Me (cover Selena Gomez & Kygo)

It Ain't Me - Lindsey Stirling and KHS (Selena Gomez & Kygo Cover)

Lindsey Stirling a colaborat cu Kurt Schneider pentru un cover al piesei ”It Ain't Me”, single lansat în original de Selena Gomez și Kygo. Noua versiune a melodiei este acompaniată de un videoclip în stilul deja cunoscut al artistei.

Videoclip nou:
Lindsey Stirling - Hold My Heart ft. Phelba

Lindsey Stirling - Hold My Heart ft. Phelba

Lindsey Stirling a lansat videoclipul noului single ”Hold My Heart”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Brave Enough”, cel de-al 3-lea material din cariera artistei americane.

Videoclip nou:
Lindsey Stirling - Beauty and the Beast

Beauty and the Beast - Lindsey Stirling

Lindsey Stirling a realizat un cover după una dintre piesele incluse pe coloana sonoră a filmului ”Beauty and the Beast”. Noua versiune este însoțită de un video ce recreează atmosfera din film, de la costume, la coregrafie.

Videoclip nou:
Lindsey Stirling - Love's Just A Feeling feat. Rooty

Lindsey Stirling - Love's Just A Feeling feat. Rooty

Lindsey Stirling a lansat videoclipul noului single ”Love's Just A Feeling”, înregistrat în colaborare cu Rooty. Vizualul este regizat de către artistă, rolul soțului din clip fiind interpretat de Brett Keating.

Videoclip nou:
Lindsey Stirling - Hold My Heart feat. ZZ Ward

Lindsey Stirling - Hold My Heart feat. ZZ Ward

Lindsey Stirling a lansat videoclipul noului single ”Hold My Heart”, înregistrat în colaborare cu ZZ Ward. Piesa este extrasă de pe albumul ”Brave Enough“.

Videoclip nou:
Lindsey Stirling - Something Wild ft. Andrew McMahon (soundtrack ”Pete's Dragon”)

Lindsey Stirling - Something Wild ft. Andrew McMahon

Lindsey Stirling a lansat videoclipul noului single ”Something Wild”. Piesa este inclusă pe coloana sonoră a filmului “Pete's Dragon“, produs de Disney.

Videoclip nou:
Lindsey Stirling - Firefly

Lindsey Stirling - Firefly

Lindsey Stirling a lansat videoclipul noului single ”Firefly”. Piesa este inclusă pe coloana sonoră a filmului de animație “Barbie’s Star Light Adventure“.

Videoclip nou:
Lindsey Stirling - The Arena

The Arena - Lindsey Stirling

Lindsey Stirling, artista cunoscută pentru stilul ei unic de a îmbina muzica clasică, dubstepul și dansul modern, a revenit în atenția publicului cu un nou videoclip, "The Arena". Piesa promovată este extrasă de pe albumul ”Brave Enough”.

Videoclip nou:
Lindsey Stirling - Heist

Lindsey Stirling - Heist

Lindsey Stirling, artista cunoscută pentru stilul ei unic de a îmbina muzica clasică, dubstepul și dansul modern, a revenit în atenția publicului cu un nou videoclip, "Heist". Piesa promovată este extrasă de pe albumul „Shatter Me„.

Videoclip nou:
Lindsey Stirling - Take Flight

Lindsey Stirling - Take Flight

Lindsey Stirling, artista cunoscută pentru stilul ei unic de a îmbina muzica clasică, dubstepul și dansul modern, a revenit în atenția publicului cu un nou videoclip, "Take Flight". Premiera vizualului, regizat de Joe Sill, a avut loc în cadrul YouTube Music Awards.

Videoclip nou:
Owl City feat. Lindsey Stirling - Beautiful Times

Secvență din videoclipul Owl City - Beautiful Times ft. Lindsey Stirling

Urmărește videoclipul piesei "Beautiful Times", colaborarea lui Owl City cu violonista Lindsey Stirling. Single-ul promovează EP-ul "Ultraviolet".

CLOSE
CLOSE