Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Videoclip oficial: Lindsey Stirling - Underground

Lindsey Stirling deschide un nou capitol discografic lansând piesa ”Underground”. Noul single, ce vine împreună cu un videoclip SF, va fi inclus pe cel de-al cincilea album al artistei.

Noul videoclip al piesei "Underground" ne-o înfățișează pe Lindsey în două ipostaze: în prima dintre ele artista apare prinsă în subteranul unui oraș sumbru din viitor, iar în cea de-a doua, Stirling ia forma zeiței grecești Artemis. Povestea clipului ne introduce în universul celui de-al cincilea album de studio al artistei, ce poartă numele zeiței Artemis.

"Acest album spune povestea sa (a zeiței Artemis); spune povestea mea; cred că spune povestea tuturor"

"Cel mai bun exemplu de perseverență ni-l oferă luna. Este constant acoperită de umbră, iar dacă nu am ști ce se întâmplă am putea crede că a încetat să existe. Au fost momente în viața mea când am fost împovărată de umbra tristeții sau a depresiei; am simțit că nu voi mai fi niciodată pe deplin fericită. Dar luna m-a învățat o lecție importantă. Doar pentru că este acoperită de umbră, nu înseamnă că nu mai este acolo...și că nu va lupta să-și recapete lumina sa puternică. Artemis este zeița lunii. Acest album spune povestea sa; spune povestea mea; cred că spune povestea tuturor", a detaliat Lindsey Stirling.

Albumul "Artemis" va fi lansat pe 6 septembrie. Până atunci, fanii o pot vedea live pe Lindesey în cadrul viitoarelor concerte din America. În toamnă, artista va colinda și o serie de orașe europene, inclusiv Berlin, Budapesta și Praga.

Lindsey Stirling este prima artistă care a îmbinat sunetul viorii cu dubstepul și dansul modern. Atracția sa pentru muzica clasică a apărut la o vârstă extrem de fragedă, Lindsey începând să ia lecții de vioară încă de la 5 ani, după rugăminți insistente adresate părinților ei. La vârsta de 16 ani a format împreună cu 4 prietene o trupă rock ce se numea Stomp on Melvin. O piesă compusă în cadrul acestei formații a ajutat-o să câștige finala competiției America’s Junior Miss, scopul participării fiind de a strânge bani pentru cariera sa în muzică.

A devenit cunoscută publicului larg în urma participării la emisiunea-concurs America’s Got Talent. Deși nu a câștigat, pseudonimul de ”violonista hip-hop” a rămas impregnat în memoria publicului, clipurile postate apoi de artistă pe canalul de YouTube făcând milioane de vizualizări în timp record.

Citește mai multe despre Lindsey Stirling
Videoclipuri cu Lindsey Stirling
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE