Urmărește-ne în Social Media

Lindsey Stirling - Underground

Lindsey Stirling deschide un nou capitol discografic lansând piesa ”Underground”. Noul single, ce vine împreună cu un videoclip SF, va fi inclus pe cel de-al cincilea album al artistei.

Noul videoclip al piesei "Underground" ne-o înfățișează pe Lindsey în două ipostaze: în prima dintre ele artista apare prinsă în subteranul unui oraș sumbru din viitor, iar în cea de-a doua, Stirling ia forma zeiței grecești Artemis. Povestea clipului ne introduce în universul celui de-al cincilea album de studio al artistei, ce poartă numele zeiței Artemis.

"Acest album spune povestea sa (a zeiței Artemis); spune povestea mea; cred că spune povestea tuturor"

"Cel mai bun exemplu de perseverență ni-l oferă luna. Este constant acoperită de umbră, iar dacă nu am ști ce se întâmplă am putea crede că a încetat să existe. Au fost momente în viața mea când am fost împovărată de umbra tristeții sau a depresiei; am simțit că nu voi mai fi niciodată pe deplin fericită. Dar luna m-a învățat o lecție importantă. Doar pentru că este acoperită de umbră, nu înseamnă că nu mai este acolo...și că nu va lupta să-și recapete lumina sa puternică. Artemis este zeița lunii. Acest album spune povestea sa; spune povestea mea; cred că spune povestea tuturor", a detaliat Lindsey Stirling.

Albumul "Artemis" va fi lansat pe 6 septembrie. Până atunci, fanii o pot vedea live pe Lindesey în cadrul viitoarelor concerte din America. În toamnă, artista va colinda și o serie de orașe europene, inclusiv Berlin, Budapesta și Praga.

Lindsey Stirling este prima artistă care a îmbinat sunetul viorii cu dubstepul și dansul modern. Atracția sa pentru muzica clasică a apărut la o vârstă extrem de fragedă, Lindsey începând să ia lecții de vioară încă de la 5 ani, după rugăminți insistente adresate părinților ei. La vârsta de 16 ani a format împreună cu 4 prietene o trupă rock ce se numea Stomp on Melvin. O piesă compusă în cadrul acestei formații a ajutat-o să câștige finala competiției America’s Junior Miss, scopul participării fiind de a strânge bani pentru cariera sa în muzică.

A devenit cunoscută publicului larg în urma participării la emisiunea-concurs America’s Got Talent. Deși nu a câștigat, pseudonimul de ”violonista hip-hop” a rămas impregnat în memoria publicului, clipurile postate apoi de artistă pe canalul de YouTube făcând milioane de vizualizări în timp record.

Comentarii