Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix

Videoclip oficial: Lindsey Stirling - Lose You Now (feat. Mako)

Lindsey Stirling începe anul 2021 cu o piesă emoționantă, intitulată "Lose You Now". Lansată în colaborare cu Mako (Alex Seaver), melodia vorbește despre pierderea unor oameni dragi din viața artistei, prin intermediul videoclipului fiindu-le adus un omagiu.

"Această piesă era pe albumul meu ("Artemis") doar ca piesă instrumentală, dar am știut mereu că e o melodie specială. Îi sunt atât de recunoscătoare lui Mako pentru faptul că a scris versurile pentru "Lose You Now", pentru că a captat perfect sentimentele pe care eu nu aș fi putut niciodată să le pun în cuvinte. Am plând ca un copil când i-am ascultat prima oară versiunea lui. Am simțit că tatăl meu și cel mai bun prieten (ambii decedați) mă îmbrățișau cu căldură.

Realizarea acestei piese și a acestui videoclip mi-au adus o stare de liniște. Acest videoclip conține amintiri speciale cu oameni minunați pe care i-am pierdut", a detaliat Lindsey Stirling.

"Lose You Now" este produsă de Jason Evigan, care a colaborat și cu Dua Lipa, Bebe Rexha și Jonas Brothers, iar videoclipul a fost editat de Lindsey împreună cu Stephen Mallett (Pentatonix, Logic, CHVRCHES).

Lindsey Stirling este prima artistă care a îmbinat sunetul viorii cu dubstepul și dansul modern. Atracția sa pentru muzica clasică a apărut la o vârstă extrem de fragedă, Lindsey începând să ia lecții de vioară încă de la 5 ani, după rugăminți insistente adresate părinților ei. La vârsta de 16 ani a format împreună cu 4 prietene o trupă rock ce se numea Stomp on Melvin. O piesă compusă în cadrul acestei formații a ajutat-o să câștige finala competiției America’s Junior Miss, scopul participării fiind de a strânge bani pentru cariera sa în muzică.

A devenit cunoscută publicului larg în urma participării la emisiunea-concurs America’s Got Talent. Deși nu a câștigat, pseudonimul de "violonista hip-hop" a rămas impregnat în memoria publicului, clipurile postate apoi de artistă pe canalul de YouTube făcând milioane de vizualizări în timp record.

Citește mai multe despre Lindsey Stirling
Videoclipuri cu Lindsey Stirling
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE