Urmărește-ne în Social Media

Lindsey Stirling - Masquerade

Lindsey Stirling continuă promovarea celui mai recent album, ”Artemis”, cu un videoclip ce ne poartă înapoi în timp. ”Masquerade” este un omagiu adus costumelor de epocă, artista reușind să creeze o poveste captivantă, în care muzica, dansul și scenografia se completează reciproc.

Clipul piesei "Masquerade" este regizat de Stephen Wayne Mallett, împreună cu Lindsey Stirling, coregrafia fiind realizată de Jillian Meyers. Echipa de dansatoare este formată din Addie Byers, Kailyn Rogers, Taylor Gagliano și Jessica Richens.

Pe albumul "Artemis", lansat de Lindsey în 2019, se regăsește și o colaborare cu Amy Lee, de la Evanescence, pentru piesa "Love Goes On and On", precum și un featuring cu Elle King, pentru single-ul "The upside".

Lindsey Stirling este prima artistă care a îmbinat sunetul viorii cu dubstepul și dansul modern. Atracția sa pentru muzica clasică a apărut la o vârstă extrem de fragedă, Lindsey începând să ia lecții de vioară încă de la 5 ani, după rugăminți insistente adresate părinților ei. La vârsta de 16 ani a format împreună cu 4 prietene o trupă rock ce se numea Stomp on Melvin. O piesă compusă în cadrul acestei formații a ajutat-o să câștige finala competiției America’s Junior Miss, scopul participării fiind de a strânge bani pentru cariera sa în muzică.

A devenit cunoscută publicului larg în urma participării la emisiunea-concurs America’s Got Talent. Deși nu a câștigat, pseudonimul de "violonista hip-hop" a rămas impregnat în memoria publicului, clipurile postate apoi de artistă pe canalul de YouTube făcând milioane de vizualizări în timp record.

Comentarii