Urmărește-ne în Social Media

Lindsey Stirling - Sleepwalking

Lindsey Stirling lansează din izolare un nou videoclip - ”Sleepwalking”. Artista semnează regia și producția acestui clip, împreună cu Graham Fielder și Jessica Breslow.

Așa cum ne-a obișnuit, Lindsey Stirling ne transportă într-un alt univers cu fiecare nouă compoziție și nou videoclip. "Sleepwalking" nu face nici el excepție de la această regulă, întregul setup părând desprins dintr-un basm. Lindsey are alături de ea o echipă de dansatori, formată din Addie Byers, Taylor Gagliano, Jessica Richens, Kailyn Rogers, Sadie Posey, Kat Cheng, Mikaela Jagim și Malece Miller, scenariul fiind gândit de ea împreună cu Graham Fielder.

Lindsey Stirling este prima artistă care a îmbinat sunetul viorii cu dubstepul și dansul modern. Atracția sa pentru muzica clasică a apărut la o vârstă extrem de fragedă, Lindsey începând să ia lecții de vioară încă de la 5 ani, după rugăminți insistente adresate părinților ei. La vârsta de 16 ani a format împreună cu 4 prietene o trupă rock ce se numea Stomp on Melvin. O piesă compusă în cadrul acestei formații a ajutat-o să câștige finala competiției America’s Junior Miss, scopul participării fiind de a strânge bani pentru cariera sa în muzică.

A devenit cunoscută publicului larg în urma participării la emisiunea-concurs America’s Got Talent. Deși nu a câștigat, pseudonimul de ”violonista hip-hop” a rămas impregnat în memoria publicului, clipurile postate apoi de artistă pe canalul de YouTube făcând milioane de vizualizări în timp record.

Comentarii