Urmărește-ne în Social Media

Lindsey Stirling ft. Sabrina Carpenter - You're A Mean One, Mr. Grinch

Lindsey Stirling intră în atmosfera sărbătorilor de iarnă alături de cântăreața și actrița americană Sabrina Carpenter. Cele două au realizat un cover cu influențe soul și electro al clasicei piese de Crăciun ”You're A Mean One, Mr. Grinch”, videoclipul ce o acompaniază fiind un mix irezistibil de senzualitate și euforie.

Deși mai avem mai bine de o lună până la Crăciun, piesele de iarnă au început să acapareze YouTube-ul. Eric Clapton tocmai a lansat o versiune blues a piesei ”White Christmas”, iar acum Lindsey Stirling și Sabrina Carpenter ne aduc pe un făgaș mai jazzy / soul / electro cu piesa ”You're A Mean One, Mr. Grinch”.

Stilul jucăuș de interpretare al violonistei Lindsey Stirling  este completat de vocea caldă și senzuală a Sabrinei Carpenter, rezultatul fiind un videoclip de sărbători expansiv și colorat, cu mare priză la public. În doar două zile de la lansare, clipul a strâns peste 1,3 milioane de vizualizări, urcând pe poziția a treia în topul general YouTube Trending din America.

Coverul piesei ”You're A Mean One, Mr. Grinch” se regăsește pe ediția Deluxe a albumului de Crăciun ”Warmer in the Winter”, lansat de Lindsey pe 19 octombrie.

Lindsey Stirling este prima artistă care a îmbinat sunetul viorii cu dubstepul și dansul modern. Atracția sa pentru muzica clasică a apărut la o vârstă extrem de fragedă, Lindsey începând să ia lecții de vioară încă de la 5 ani, după rugăminți insistente adresate părinților ei. La vârsta de 16 ani a format împreună cu 4 prietene o trupă rock ce se numea Stomp on Melvin. O piesă compusă în cadrul acestei formații a ajutat-o să câștige finala competiției America’s Junior Miss, scopul participării fiind de a strânge bani pentru cariera sa în muzică.

A devenit cunoscută publicului larg în urma participării la emisiunea-concurs America’s Got Talent. Deși nu a câștigat, pseudonimul de ”violonista hip-hop” a rămas impregnat în memoria publicului, clipurile postate apoi de artistă pe canalul de YouTube făcând milioane de vizualizări în timp record.

Lindsey se ocupă de întregul scenariu al videoclipurilor sale, de la compunerea pieselor până la decor și coregrafie. Dansul contemporan vine în completarea unui artist ce pare să-și fi găsit drumul în industria muzicală fără a depune un efort suplimentar celui de a se cunoaște pe sine.

Comentarii