Urmărește-ne în Social Media

Lindsey Stirling - Angels We Have Heard On High

Lindsey Stirling "plutește" pe apă, lăsându-se purtată de muzică în noul ei videoclip, filmat pentru o versiune nouă a colindului "Angels We Have Heard On High". Reinterpretată la vioară, linia melodică are o profunzime aparte.

În prag de sărbători, Lindsey Stirling lansează un cover inedit, pentru colindul "Angels We Have Heard On High". În videoclip, artista dansează la malul mării, lumina caldă a răsăritului făcând ca linia orizontului să se piardă și să crezee iluzia unirii cerului cu pământul.

Pentru perioada următoare, Lindsey Stirling pregătește două concerte virtuale de Crăciun. Acestea vor avea loc pe 12 decembrie și vor putea fi urmărite prin intermediul platformei onlocationlive.com.

Lindsey Stirling este prima artistă care a îmbinat sunetul viorii cu dubstepul și dansul modern. Atracția sa pentru muzica clasică a apărut la o vârstă extrem de fragedă, Lindsey începând să ia lecții de vioară încă de la 5 ani, după rugăminți insistente adresate părinților ei. La vârsta de 16 ani a format împreună cu 4 prietene o trupă rock ce se numea Stomp on Melvin. O piesă compusă în cadrul acestei formații a ajutat-o să câștige finala competiției America’s Junior Miss, scopul participării fiind de a strânge bani pentru cariera sa în muzică.

A devenit cunoscută publicului larg în urma participării la emisiunea-concurs America’s Got Talent. Deși nu a câștigat, pseudonimul de "violonista hip-hop" a rămas impregnat în memoria publicului, clipurile postate apoi de artistă pe canalul de YouTube făcând milioane de vizualizări în timp record.

Comentarii