Urmărește-ne în Social Media

Lindsey Stirling - Love Goes On and On feat. Amy Lee of Evanescence

Lindsey Stirling are o nouă colaborare cu Amy Lee de la Evanescence. După piesa "Hi-Lo", cele două au înregistrat împreună "Love Goes On and On", o piesă ce se regăsește pe albumul lui Lindsey, "Artemis". Noul single vine acompaniat de un videoclip regizat de Lindsey Stirling împreună cu Stephen Wayne Mallett.

Potrivit lui Lindsey, noua piesă cu Amy a fost rezultatul excelentei colaborări anterioare, vocalista Evanescence arătându-și interesul de a lucra din nou cu ea încă din 2018, când apărea "Hi-Lo".

"Ei bine, atunci când am lucrat la "Hi-Lo", Amy mi-a spus: <<Okay, îți mulțumesc mult că ai acceptat să apari pe albumul meu. Mi-a plăcut mult să lucrez cu tine. Spune-mi dacă pot să-ți întorc favoarea atunci când o să lansezi și tu album>>. Așa că am ținut cont de ceea ce mi-a spus atunci. Și în timp ce lucram la piesa asta ("Love Goes On and On") și înregistram partea instrumentală, mi-am dat seama că piesa are nevoie de ceva mai mult. Este o piesă puternică și avea nevoie de ceva mai mult, și nu m-am putut gândi la nimeni altcineva în afară de Amy. Știam că vocea ei pe această piesă ar fi sunat atât de bine. Bineînțeles, atunci când am luat legătura cu ea, a fost atât de drăguță și de entuziasmată. A adăugat atât de multă valoare piesei", a povestit Lindsey Stirling într-un interviu pentru The Morning Call.

Pe albumul "Artemis", lansat de Lindsey în 2019, se regăsește și un featuring cu Elle King, pentru single-ul "The upside". Discul a debutat pe prima poziție în topul US Top Classical Albums (Billboard).

Lindsey Stirling este prima artistă care a îmbinat sunetul viorii cu dubstepul și dansul modern. Atracția sa pentru muzica clasică a apărut la o vârstă extrem de fragedă, Lindsey începând să ia lecții de vioară încă de la 5 ani, după rugăminți insistente adresate părinților ei. La vârsta de 16 ani a format împreună cu 4 prietene o trupă rock ce se numea Stomp on Melvin. O piesă compusă în cadrul acestei formații a ajutat-o să câștige finala competiției America’s Junior Miss, scopul participării fiind de a strânge bani pentru cariera sa în muzică.

A devenit cunoscută publicului larg în urma participării la emisiunea-concurs America’s Got Talent. Deși nu a câștigat, pseudonimul de "violonista hip-hop" a rămas impregnat în memoria publicului, clipurile postate apoi de artistă pe canalul de YouTube făcând milioane de vizualizări în timp record.

PUBLICITATE
Comentarii