Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
List/Grid

Videoclipuri lansate de Florence and the Machine

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri muzicale lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri noi ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.
Florence Welch (vocalista Florence and the Machine) Formația indie rock Florence and The Machine s-a format în Londra, în 2007. Trupa îi are în componență pe Florence Welch (voce), Isabella Summers (clape) și o serie de muzicieni colaboratori. Primul album al formației, ”Lungs”, a fost lansat în 2009. Discul a staționat vreme de cinci săptămâni pe poziția a doua în topul UK Albums, șase luni mai târziu urcând pe prima poziție. Albumul a primit un Brit Award pentru Best British Album și șase nominalizări la Grammy, inclusiv pentru Best New Artist și Best Pop Vocal Album. Pe acest material s-au regăsit hituri precum "Dog Days Are Over" și "You've Got the Love". A urmat albumul ”Ceremonials”, ce a urcat direct pe prima poziție în topul discurilor din UK, cel de-al 3-lea album, ”How Big, How Blue, How Beautiful”, debutând pe prima poziție atât în Marea Britanie, cât și în US Billboard 200. ”High as Hope” este cel de-al patrulea album al formației. Discul a fost lansat în iunie 2018, fiind coprodus de Florence Welch.

Concerte Florence and The Machine în România

Trupa ar putea concerta în 2019 în România, existând posibilitatea să fie headliner la Electric Castle. Abonați-vă la newsletter-ul Infomusic pentru a fi la curent.

Urmărește cele mai noi videoclipuri cu Florence and the Machine pe InfoMusic:

Videoclip nou:
Florence + The Machine - Big God

Florence + The Machine - Big God

Solista trupei Florence + The Machine își deschide din nou sufletul, mărturisindu-ne în versurile noului single ”Big God” că anumite goluri ale inimii nu pot fi vindecate. Piesa este lansată împreună cu un videoclip regizat de Autumn de Wilde.

Videoclip nou:
Florence + The Machine - Hunger

Florence + The Machine - Hunger

Florence + The Machine ne vorbește despre acea foame de iubire care ne face să ne refugiem în locurile greșite. ”Hunger” se numește noul single al trupei, ce vine acompaniat de un videoclip regizat de Andres Gonzalez Rojas, care a lucrat anterior cu Jack White și Leonard Cohen.

Videoclip nou:
Florence + The Machine - Sky Full Of Song

Videoclip Florence and the Machine Sky Full of Song

Florence + The Machine revine în activitate la 11 ani de la debut cu piesa "Sky Full of Song". Melodia primeşte un videoclip personal, cu prim planuri cu solista Florence Welch, filmată în alb-negru. Regia clipului îi aparţine lui AG Rojas. Vă invităm să urmăriţi clipul în cadrul articolului.

Videoclip nou:
Florence and The Machine - The Odyssey (film complet)

Florence + The Machine - Delilah (The Odyssey – Chapter 6)

Florence and The Machine a lansat versiunea integrală a odiseei create împreună cu regizorul Vincent Haycock. Lungmetrajul ”The Odyssey” are 48 de minute și conține toate cele 7 videoclipuri în care a fost împărțită povestea vizuală a albumului ”How Big, How Blue, How Beautiful”.

Videoclip nou:
Florence and The Machine - Third Eye - The Odyssey (Chapter 7)

Florence and The Machine - Third Eye

Florence and The Machine a lansat videoclipul noului single ” Third Eye”. Vizualul regizat de Vincent Haycock încheie odiseea celui mai personal material discografic înregistrat de solista Florence Welch.

Videoclip nou:
Florence and The Machine - Delilah (The Odyssey – Chapter 6)

Florence + The Machine - Delilah (The Odyssey – Chapter 6)

Florence and The Machine a lansat videoclipul noului single ”Delilah”. Vizualul este regizat de Vincent Haycock, cel care s-a ocupat și de clipurile anterioare.

Videoclip nou:
Florence and The Machine - Queen of Peace & Long and Lost (The Odyssey – Chapters 4 & 5)

Florence + The Machine - Queen of Peace & Long and Lost (The Odyssey – Chapters 4 & 5)

Florence and The Machine a realizat un videoclip de tip scurtmetraj îmbinând două piese: "Queen of Peace" și "Long and Lost".

Videoclip nou:
Florence and The Machine - Ship To Wreck

Florence and The Machine - Ship To Wreck

Florence and The Machine a dezvăluit videoclipul noului single "Ship To Wreck". Regizat de Vince Haycock, vizualul a putut fi urmărit în premieră în cadrul festivalului Coachella din California.

Videoclip nou:
Florence and The Machine - St Jude

Florence and The Machine - St Jude

Florence and the Machine a dezvăluit cel de-al doilea capitol al albumului ”How Big How Blue How Beautiful”. Videoclipul piesei ”St Jude”, regizat ca și clipul precedent de Vince Haycock, continuă ”odiseea” celui mai personal material discografic înregistrat de solista Florence Welch.

Videoclip nou:
Florence and the Machine - What Kind Of Man

Florence and The Machine - What Kind Of Man

Florence and the Machine a dezvăluit videoclipul piesei ”What Kind Of Man”, primul single extras de pe noul album “How Big How Blue How Beautiful“. Piesa este compusă de Florence Welch împreună cu Tom Hull și John Hill, pentru videoclip formația colaborând cu regizorul Vince Haycock.

Videoclip nou:
Florence + The Machine - How Big How Blue How Beautiful

Florence + The Machine - How Big How Blue How Beautiful

Florence + The Machine a dezvăluit un clip intitulat ”How Big How Blue How Beautiful”. Vizualul, regizat de Tabitha Denholm și Vincent Haycock , pare a fi un trailer al noului album.

CLOSE
CLOSE