Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Florence and The Machine - Delilah (The Odyssey – Chapter 6)

Florence and The Machine a lansat videoclipul noului single ”Delilah”. Vizualul este regizat de Vincent Haycock, cel care s-a ocupat și de clipurile anterioare.

Un nou videoclip de tip scurtmetraj continuă odiseea începută de Florence and The Machine odată cu lansarea primului single de pe noul album “How Big How Blue How Beautiful“. Cel de-al 6-lea single, și implicit al 6-lea capitol al odiseei, este ”Delilah”.

"Aceasta este una dintre piesele pe care eu și Isa le-am scris pentru album...în perioada în care eram la studioul din Geejam, Jamaica. Melodia are ca sursă de inspirație o petrecere în Miami la care tocmai mersesem, povestea biblică a lui Sampson și Delilah, și agonia utilizării telefonului mobil în relațiile moderne", a explicat Florence Welch într-un interviu.

Noul album Florence and the Machine încearcă să se distanțeze de celelalte două materiale, solista detaliind ideea noii abordări într-un interviu acordat BBC Radio 1.

„Când am mers la Markus (producătorul albumului), am discutat despre ideea de spațialitate și ideea a ceva ”pământesc”. ”Ceremonials” a construit, prin sound, un perete glacial. Am vrut să rafinăm ceea ce am făcut până acum și să ajungem la esență.” – Florence Welch

Anul acesta, Florence and The Machine a fost headliner al festivalului Glastonbury în locul celor de la Foo Fighters, trupa neputând performa din cauza accidentării lui Dave Grohl. Prestația a fost apreciată atât de critici, cât și de public.

Citește mai multe despre Florence and the Machine
Videoclipuri cu Florence and the Machine
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE