Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Florence and The Machine - Delilah (The Odyssey – Chapter 6)

Florence and The Machine a lansat videoclipul noului single ”Delilah”. Vizualul este regizat de Vincent Haycock, cel care s-a ocupat și de clipurile anterioare.
Urmărește-ne pe

Un nou videoclip de tip scurtmetraj continuă odiseea începută de Florence and The Machine odată cu lansarea primului single de pe noul album “How Big How Blue How Beautiful“. Cel de-al 6-lea single, și implicit al 6-lea capitol al odiseei, este ”Delilah”.

"Aceasta este una dintre piesele pe care eu și Isa le-am scris pentru album...în perioada în care eram la studioul din Geejam, Jamaica. Melodia are ca sursă de inspirație o petrecere în Miami la care tocmai mersesem, povestea biblică a lui Sampson și Delilah, și agonia utilizării telefonului mobil în relațiile moderne", a explicat Florence Welch într-un interviu.

Noul album Florence and the Machine încearcă să se distanțeze de celelalte două materiale, solista detaliind ideea noii abordări într-un interviu acordat BBC Radio 1.

„Când am mers la Markus (producătorul albumului), am discutat despre ideea de spațialitate și ideea a ceva ”pământesc”. ”Ceremonials” a construit, prin sound, un perete glacial. Am vrut să rafinăm ceea ce am făcut până acum și să ajungem la esență.” – Florence Welch

Anul acesta, Florence and The Machine a fost headliner al festivalului Glastonbury în locul celor de la Foo Fighters, trupa neputând performa din cauza accidentării lui Dave Grohl. Prestația a fost apreciată atât de critici, cât și de public.

Citește mai multe despre Florence and the Machine
Videoclipuri cu Florence and the Machine
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE