Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: Florence and The Machine - Delilah (The Odyssey – Chapter 6)

Florence and The Machine a lansat videoclipul noului single ”Delilah”. Vizualul este regizat de Vincent Haycock, cel care s-a ocupat și de clipurile anterioare.

Un nou videoclip de tip scurtmetraj continuă odiseea începută de Florence and The Machine odată cu lansarea primului single de pe noul album “How Big How Blue How Beautiful“. Cel de-al 6-lea single, și implicit al 6-lea capitol al odiseei, este ”Delilah”.

"Aceasta este una dintre piesele pe care eu și Isa le-am scris pentru album...în perioada în care eram la studioul din Geejam, Jamaica. Melodia are ca sursă de inspirație o petrecere în Miami la care tocmai mersesem, povestea biblică a lui Sampson și Delilah, și agonia utilizării telefonului mobil în relațiile moderne", a explicat Florence Welch într-un interviu.

Noul album Florence and the Machine încearcă să se distanțeze de celelalte două materiale, solista detaliind ideea noii abordări într-un interviu acordat BBC Radio 1.

„Când am mers la Markus (producătorul albumului), am discutat despre ideea de spațialitate și ideea a ceva ”pământesc”. ”Ceremonials” a construit, prin sound, un perete glacial. Am vrut să rafinăm ceea ce am făcut până acum și să ajungem la esență.” – Florence Welch

Anul acesta, Florence and The Machine a fost headliner al festivalului Glastonbury în locul celor de la Foo Fighters, trupa neputând performa din cauza accidentării lui Dave Grohl. Prestația a fost apreciată atât de critici, cât și de public.

Citește mai multe despre Florence and the Machine
Videoclipuri cu Florence and the Machine
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE