Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Videoclip oficial: Florence + The Machine - How Big How Blue How Beautiful

Florence + The Machine a dezvăluit un clip intitulat ”How Big How Blue How Beautiful”. Vizualul, regizat de Tabitha Denholm și Vincent Haycock , pare a fi un trailer al noului album.

La scurtă vreme de la apariția prematură a unui banner publicitar pe iTunes, ce anunța că noul album Florence + The Machine poate fi deja precomandat, formația a dezvăluit un video intitulat ”How Big How Blue How Beautiful”. Fără a oferi explicații cu privire la semnificația acestui clip, trupa și-a invitat fanii să descopere vizualul regizat de Tabitha Denholm și Vincent Haycock.

Considerând faptul că în clip nu este prezentată o piesă integrală, ci doar un refren, tindem să credem că ”How Big How Blue How Beautiful” este un trailer/teaser al noului album, prin intermediul căruia este dezvăluită tematica și titlul celui de-al 3-lea material discografic al trupei.

Primul single Florence + The Machine ce va fi extras de pe noul album este "What Kind Of Man", după cum anunța și promo-ul de pe iTunes. Confirmarea a venit recent și din partea trupei, care a transmis pe Twitter că noul single va avea premiera joi, 12 februarie, la BBC Radio 1.

Noul album Florence and the Machine va fi lansat, așadar, în curând. Conform NME, trupa a prezentat în premieră piesele de pe noul disc în cadrul unei petreceri intime. Evenimentul s-a desfășurat la restaurantul Trois Garcons din Shoreditch, Londra, invitați fiind prietenii apropiați și familia. Câteva dintre titlurile noilor piese prezentate în Londra au ajuns de curând și în presă. În tracklist se vor regăsi, astfel, și “Caught”, “Ship to Wreck” și “Delilah”.

 

Citește mai multe despre Florence and the Machine
Videoclipuri cu Florence and the Machine
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE