Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump

Videoclip oficial: Florence + The Machine - How Big How Blue How Beautiful

Florence + The Machine a dezvăluit un clip intitulat ”How Big How Blue How Beautiful”. Vizualul, regizat de Tabitha Denholm și Vincent Haycock , pare a fi un trailer al noului album.

La scurtă vreme de la apariția prematură a unui banner publicitar pe iTunes, ce anunța că noul album Florence + The Machine poate fi deja precomandat, formația a dezvăluit un video intitulat ”How Big How Blue How Beautiful”. Fără a oferi explicații cu privire la semnificația acestui clip, trupa și-a invitat fanii să descopere vizualul regizat de Tabitha Denholm și Vincent Haycock.

Considerând faptul că în clip nu este prezentată o piesă integrală, ci doar un refren, tindem să credem că ”How Big How Blue How Beautiful” este un trailer/teaser al noului album, prin intermediul căruia este dezvăluită tematica și titlul celui de-al 3-lea material discografic al trupei.

Primul single Florence + The Machine ce va fi extras de pe noul album este "What Kind Of Man", după cum anunța și promo-ul de pe iTunes. Confirmarea a venit recent și din partea trupei, care a transmis pe Twitter că noul single va avea premiera joi, 12 februarie, la BBC Radio 1.

Noul album Florence and the Machine va fi lansat, așadar, în curând. Conform NME, trupa a prezentat în premieră piesele de pe noul disc în cadrul unei petreceri intime. Evenimentul s-a desfășurat la restaurantul Trois Garcons din Shoreditch, Londra, invitați fiind prietenii apropiați și familia. Câteva dintre titlurile noilor piese prezentate în Londra au ajuns de curând și în presă. În tracklist se vor regăsi, astfel, și “Caught”, “Ship to Wreck” și “Delilah”.

 

Citește mai multe despre Florence and the Machine
Videoclipuri cu Florence and the Machine
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE