Urmărește-ne în Social Media

Florence + The Machine - My Love

Florence and The Machine preschimbă tristețea în euforie în noul videoclip ”My Love”. Pornind de la o poezie cu versuri triste, trupa a creat un adevărat imn pentru ringul de dans.

Melodia energică și plină de sintetizatoare "My Love" va apărea pe cel de-al cincilea album de studio al trupei londoneze, "Dance Fever", așteptat pe piață pe 13 mai.

Venind după "Heaven Is Here" și "King" de luna trecută, cea mai recentă piesă a lui Florence Welch a apărut, în primă instanță în formă acustică în bucătăria vocalistei, fiind doar o "scurtă poezie tristă" , înainte de a fi transformată într-un imn de dans.

"Uneori, cred că cele mai mari melodii de dans au un nucleu foarte trist", a explicat Florence într-un interviu acordat lui Greg James la BBC Radio 1.

Din punct de vedere liric, Welch a fost inspirat de eroinele tragice ale artei prerafaelite, ficțiunea gotică a lui Carmen Maria Machado și Julia Armfield, precum și filmele "The Wicker Man" și "The Witch To Midsommar".

"My Love" vine cu o scenografie în stil "Great Gatsby" regizat de Autumn de Wilde și coregrafiat de Ryan Heffington, ambii lucrând la cele două videoclipuri anterioare ale grupului.

"Dance Fever" este o continuare a discului Florence + The Machine din 2018 "High As Hope". Florence a descris noul LP ca fiind "un basm în 14 cântece".

Comentarii