Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Deep Purple

Videoclip oficial: Florence and The Machine - Third Eye - The Odyssey (Chapter 7)

Florence and The Machine a lansat videoclipul noului single ” Third Eye”. Vizualul regizat de Vincent Haycock încheie odiseea celui mai personal material discografic înregistrat de solista Florence Welch.

”Acesta este ultima parte a unui proiect foarte personal care a luat naștere în urma unei conversații pe care am avut-o cu Vince la Chateau Marmont în urmă cu aproximativ un an și jumătate în timp ce lucram la ”How Big How Blue How Beautiful”. Discutam cu el despre album și despre despărțirea prin care treceam la momentul respectiv. Am vorbit despre plusurile și minusurile unei relații, despre cât de neajutorată mă simțeam, despre ceea ce simți când treci printr-o despărțire, despre cum încercam să mă schimb și să fiu liberă. Așa am hotărât să repovestim aceste lucruri pe larg. Să retrăim experiența asta, să ne imaginăm din nou aceste situații pentru a putea înțelege mai bine ce s-a întâmplat și a putea exorciza trecutul. Așa a început odiseea Big Blue...

Mulțumesc tuturor celor care au urmărit povestea, acesta este ultimul capitol.” - Florence Welch

Cel de-al 3-lea album Florence and the Machine, ”How Big, How Blue, How Beautiful”, a apărut pe piață în iunie 2015. Pentru acest disc, trupa a lucrat cu producătorul Markus Dravs (Björk, Arcade Fire, Coldplay), pe lista colaboratorilor aflându-se și Paul Epworth, Kid Harpoon și John Hill. Formația a mers pe o abordare diferită din punct de vedere conceptual, încercând să se distanțeze de celelalte două materiale.

"Când am mers la Markus (producătorul albumului), am discutat despre ideea de spațialitate și ideea a ceva ”pământesc”. ”Ceremonials” a construit, prin sound, un perete glacial. Am vrut să rafinăm ceea ce am făcut până acum și să ajungem la esență."

Citește mai multe despre Florence and the Machine
Videoclipuri cu Florence and the Machine
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE