Urmărește-ne în Social Media

Florence + The Machine - Free

Florence + The Machine continuă seria de lansări de single-uri cu piesa "Free", care sună a melodie perfectă pentru un trailer de film indie. Single-ul primeşte şi un videoclip în care apare legendarul actor Bill Nighy. Se savurează în articol, alături de detalii despre noul album Florence + The Machine.

Florence Welch şi personajele secundare din videoclip dansează parcă pentru a îl întărâta pe sobrul protagonist jucat de Bill Nighy. El este o figură scorţoasă, un dictator care porunceşte cu gesturi mişcările lui Florence. Piesa este surprinzător de animată şi accelerată pentru ceea ce ne oferă Florence + The Machine de obicei. E departe de o baladă, deşi vocea artistei ar face orice piesă o baladă.

Solista a făcut deja un obicei din a dansa în videoclipurile asociate single-urilor sale din 2022. Aici o vedem cu ceea ce ar putea fi o combinaţie între dans cabaret şi un soi de Riverdance pe jumătate. Ne apropiem de momentul lansării noului album Florence + The Machine, LP-ul urmând să sosească pe 13 mai prin casa de discuri Polydor. Până acum am ascultat de pe disc single-urile "My Love", "King", "Heaven Is Here". Tracklist-ul oficial a fost partajat la început de aprilie.

Ca şi celelalte videoclipuri din 2022, din campania "Dance Fever", "Free" a fost regizat de către Autumn De Wilde. Acesta ete un fost fotograf de staruri rock şi regizorul filmului "Emma" din 2020. Bill Nighy este un actor britanic reputat, apreciat pentru rolurile din filmele "Love Actually" şi seria "Pirates of the Caribbean".

Welch şi compania au oferit preview-uri pentru piese de pe albumul "Dance Fever" în cadrul unei serii de concerte intime în Marea Britanie, serie încheiată pe 19 aprilie la Londra. Criticii muzicali au fost surprinşi de simbolismul concertelor, dar şi de registrul înalt pe care îl atinge vocea muzicianei în cadrul piesei "King".

Ultimul album lansat de Florence + The Machine a fost "High As Hope" în 2018, descris ca un "basm în 14 cântece". A fost coprodus de solistă alături de Jack Antonoff şi solistul Dave Bayley de la Glass Animals. Trupa britanică a cântat în România ultimă dată în 2019, în cadrul Electric Castle.

PUBLICITATE
Comentarii
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2022 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1