Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Videoclip oficial: Florence + The Machine - Big God

Solista trupei Florence + The Machine își deschide din nou sufletul, mărturisindu-ne în versurile noului single ”Big God” că anumite goluri ale inimii nu pot fi vindecate. Piesa este lansată împreună cu un videoclip regizat de Autumn de Wilde.

Vizual, ”Big God” pictează un tablou în care natura materială a omului este ghidată de spiritual, coregrafia realizată de Adam Khan transmițând ideea de volatilitate. Ca mesaj, versurile vorbesc, la nivel metaforic, ”despre un gol în suflet ce nu poate fi acoperit”. Florence Welch a oferit și traducerea ”lumească” a metaforei, dezvăluind pentru The New York Times că ideea piesei a pornit de la ceva concretă, versurile făcând referire acea situație în care cineva care nu îți răspunde la mesaj.

Big God” este cel de-al treilea single extras de pe noul album ”High As Hope”, după ”Sky Full Of Song” și ”Hunger”. Cel de-al patrulea LP Florence + The Machine conține 10 piese noi, compuse și coproduse de solistă.  Pe disc se regăsesc featuring-uri cu Kamasi Washington, Jamie xx, Sampha, Tobias Jesso Jr. și Kelsey Lu.

High As Hope” va fi lansat pe 29 iunie, până atunci putând fi precomandat de pe site-ul oficial al trupei, iTunes, Apple Music și Spotify.

Tracklist ”High As Hope” - Florence + The Machine:

  1. June
  2. Hunger
  3. South London Forever
  4. Big God
  5. Sky Full of Song
  6. Grace
  7. Patricia
  8. 100 Years
  9. The End of Love
  10. No Choir

Citește mai multe despre Florence and the Machine
Videoclipuri cu Florence and the Machine
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE