Urmărește-ne în Social Media

pop, rock, electronica, folk

Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull

Ca în fiecare an, Summer Well și-a luat foarte în serios motto-ul: "un festival ca o vacanţă". Mii de pasionaţi de muzică, artă, divertisment şi cultură digitală au luat cu asalt Buftea. Muzica predominantă indie a lăsat loc și pentru electro și hip-hop, iar standurile de mâncare aproape concurau un eveniment street food. Din loc în loc, multiple experiențe digitale, senzoriale. Vă invităm să citiți câteva impresii în cadrul articolului.

Publicat

pe

Festivalul Summer Well 2018 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Summer Well a ajuns la ediţia cu numărul 8, continuând pariul pe muzica indie ca și în alți ani. A mers puţin şi înspre electro cu Justice şi a adus nume bunicele la scena Red Bull Music, Lady Leshurr sâmbătă, apoi Subcarpaţi şi brigada "Culese din Cartier" duminică. Au fost multe lucruri de făcut, de gustat, de simţit şi încercat pe Domeniul Ştirbey. Detaliem mai jos și includem linkuri spre galeriile foto dedicate concertelor.

Atmosfera

Summer Well 2018 a fost un festival eminamente cu public feminin. Estimez că 65% dintre cei prezenţi erau doamne sau domnişoare, nu că ar fi ceva în neregulă cu asta. Posibil să fie muzica mai soft din line-up, nume ca Cigarettes After Sex având priză mai mare la estrogen decât la testosteron. Au fost şi mai multe familii şi copii ca niciodată, extinzând paleta de public acoperită de festival.

Lucrul bun la Summer Well a fost acelaşi ca în fiecare an: relaxarea, sentimentul festivalului ca o vacanță. Dacă la alte evenimente devenite clasice (UNTOLD, Electric Castle) e mereu o regiune în care nu te duci, că acolo sunt "băieţii răi" şi prea mare agitaţie, la Summer Well poţi să sondezi fiecare cotlon şi vei găsi numai oameni OK. În primul rând la scena Red Bull era o masă de liceeni foarte încântaţi de rimele lui Faust şi de Subcarpati de exemplu. La Cigarettes After Sex meditam cu toţii pe păturici pe pajiştea principală, în vreme ce flamingo portocalii iluminaţi erau duşi printre cei prezenţi. Nici urmă de cozi la vreun food truck, multe bean bags, hamace, cuvântul de ordine rămânând relaxarea. Un minus pentru lipsa de apă de la toalete totuşi, operată manual cu o pedală.

Festivalul Summer Well 2018 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Muzica

Nu o să mă ascund după degete, consider că în 2018 a fost un line-up mai slab decât în 2017. Un ochi ager şi scrutător observă că a fost mai puţină lume la festival decât în 2017. Şi net mai puţină decât în 2014, când urcau pe scenă John Newman sau Placebo. În acest an, totul a început vineri, pe 10 august, cu Bucharest Symphony Orchestra, urmat de sintetizatoarele moi şi sensibilitatea vocală a lui Rhye (foto la final).

Ziua 2 a fost deschisă de Tom Grennan, o descoperire plăcută a acestui festival. La intersecţia dintre Plan B şi John Newmann îl găseşti pe Tom Grennan, care în ciuda percuţiei şi orchestraţiei din melodii ascunde un suflet sensibil gata de o baladă cu vocalize lungi la final. Daţi-i băiatului o chitară şi va atinge toate inimile. Şi ştiaţi că are doar 23 de ani şi a fost fotbalist la clubul Bedford?

Oscar and the Wolf au intrat în ultimul moment în lineup-ul Summer Well (înlocuind Rationale), realizând un pop psihedelic numai bun pentru prezentările de modă. O voce masculină visătoare pune sare pe răni peste un negativ care ar face-o pe Halsey şi The XX să ia ceva lecţii. Vezi galeria foto.

Oscar and the Wolf în concert la Summer Well pe 11 august 2018 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

În pauza de dinainte de Cigarettes After Sex am avut o incursiune la scena Red Bull pentru a îl asculta pe Vlad Dobrescu cum ne pune nişte gangsta rap şi ne duce de la Coasta de Est spre cea de Vest şi înapoi. Lady Leshurr a adus sunete tribale şi a animat probabil cu cel mai mult dans toată zona Red Bull. Poate singura ocazie de twerk de la Summer Well. Cigarettes After Sex mi-au confirmat bănuielile şi anume că nu se pretează ca muzică de festival. A nu se înţelege că nu au carismă şi talent. Problema e că toate melodiile sună la fel, linia de bas şi chitara la fel, iar muzica e mai degrabă una pentru momente intime şi nu ceva ce să împărtăşeşti cu zeci de oameni care mănâncă burgeri şi se uită fix la tine.

Kodaline ne-a mai adus puţin la viaţă cu "Follow Your Fire", care ne-a fost injectată în subconştient de luni bune de reclamele Orange.  Muzicienii au cântat şi piese mai sensibile, pe care le-aş numi piese de despărţire, dar cu ceva mai mult zvâc decât Cigarettes şi cu ceva mai multă voce aş îndrăzni să spun.

Justice au apărut atipici în peisaj aproape de ora 24:00, cu beat-uri electro grele de tot. S-a văzut asta şi în numărul mare de fani indie care plecau lăsând loc trancerilor şi pasionaţilor de clubbing care se rătăciseră pe la Domeniul din Buftea. Am auzit piese ca "Stop" şi "D.A.N.C.E" şi am avut un setup demenţial pe scenă, de care ar fi mândri Daft Punk, Jean Michel Jarre sau Dead Mau5. Deschide galeria foto.

Justice la Festivalul Summer Well 2018

Justice la Festivalul Summer Well 2018 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Pe Red Bull Music Stage am putut să o vedem pe Lady Leshurr cu un hip-hop excelent, veridic, cu atitudine de nota 10. A venit şi ziua a doua, în care mărturisesc că am stat mai mult la scena secundară, pentru a vedea ce e cu această ascensiune fantastică a familiei "Culese din Cartier". I-am auzit pe Faust şi Fanescu la treabă, despicând societatea autohtonă şi goana după diplome. Au intrat pe nori de fum şi Fantome, cu piese care virau spre stoner rock sau alt rock, dar mereu cu un sample creepy de filme de groază. Şi cu eternul mister al măştilor din popor.

I-am ascultat şi pe Argatu şi Cred Că Sunt Extraterestru, dar şi pe un nou venit, Hanu' cu Bragă, care folosind instrumente ca tulnic, fluier şi tobă ne-a dus înspre muzica populară, combinată cu beat-uri moderne din rap sau un neo folk hiperactiv. Un număr cu adevărat inedit, pe bază de port popular şi multă energie.

La scena principală am intrat în lumea lui Isaac Gracie, cantautor britanic, cu un aer angelic şi androgin. Nou venit pe scena muzicală, artistul este activ din 2016 şi îl face pe James Blunt să pară dur. Picură melancolie din glas şi versuri şi a fost comparat cu Jeff Buckley sau Bob Dylan, având versuri deosebite. Virează spre folk rock când te aştepţi mai puţin.

Isaac Gracie în concert la Summer Well 2018 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

HMLTD a fost probabil cel mai bizar număr de la Summer Well, părând a fi participanţi la un concurs de talente într-o ţară scandinavă. Părea un număr de punking de-al lui Ali G cu "hai să vă prezentăm o trupă încropita ad hoc". Nu am putut scăpa de senzaţia de "ăştia sunt pe bune?". Combină disco cu industrial, costumaţie de David Bowie şi un beat imposibil de sacadat pentru a fi fredonat, apreciat sau iubit. Ne-au stârnit curiozitatea și ulterior am aflat mai multe despre trupa londoneză, cum ar fi că primul ei nume a fost Happy Meal Ltd. A fost forțată de McDonald’s să treacă abrevierea curentă, pe care o confunzi cu limbajul paginilor Web...

A urmat Sofi Tukker, cu probabil cel mai urât moment al festivalului. Au fost aruncate acuzaţii de playback şi faptul că am urmărit practic un băiat şi o fată care arătau fancy pe scenă, dar mai subţire cu muzica. Sofi şi Tukker au potenţial, dar nu l-au arătat la Summer Well 2018.

Lucrurile au început să intre pe un făgaş artistic real cu The Kooks la ora 22:00, cu o combinaţie între chitară acustică şi un bas de funk pe piese ca "All The Time". Se vedea că oamenii care merg în Control ştiau despre ce e vorba, după cum îşi mişcau şoldurile. Luke Pritchard avea mişcările lui Mick Jagger pe scenă şi întreaga trupă suna a pub crawl britanic, cu gulere ridicate şi extra stil.

The Kooks în concert la Summer Well pe 12 august 2018 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

The Kooks răspunde perfect la întrebarea "cum ar suna Oasis dacă ar fi mai posh?".

Aproape de mizeul nopţii a venit şi headlinerul evenimentului, Bastille, fix la "Quarter Past Midnight" cântând acest single foarte catchy, care a devenit viral din mai încoace. Toată lumea a fredonat pesimisto-optimistul "Pompeii". Pe la începutul reprezentaţiei valuri de fredonări de "I Miss You More" şi vocalize subţiate cuprindeau publicul pe "Good Grief", o piesă de feel good şi despărţire cu cele mai bune sentimente.

Mâncare & Băutură

Parcă au fost mai multe food truckuri decât în orice alt an la Summer Well 2018, chiar mai multe decât anul trecut. Puteai mânca burgeri de cod la Codfather, tempura şi creveţi la Nori Yakitori, hot dog uriaş la Bătrânu' Sas sau bao cu vită sau pui la The Bun. Nu au lipsit nici gofrele, îngheţata, vata pe băţ sau arepas colombianas cu mult avocado. De băut era Corona, multe băuturi cu vitamine de la Merlin, 7Up Lemon şi evident un stand dedicat Aperol şi Beck's.

Plata se făcea folosind brăţara de festival, care avea rol de stocare de credite şi plăţi contactless. Se putea alimenta cu cash sau cu cardul de la case speciale de Top Up.

  • Festivalul Summer Well 2018

  • Festivalul Summer Well 2018

  • Festivalul Summer Well 2018

Alte activităţi

La Summer Well 2018 nu aveai cum să te plictiseşti. Aveai zbor cu balonul cu aer cald, tiroliana, căţărări, kayaking, o secţiune cu console PS4 la cortul Orange, bicicletă pe care să pedalezi, un cort special HBO GO cu filme şi seriale, o zonă Orange în care se proiectau filme pe un uriaş ecran şi multe altele. "Wonder Woman" a fost pus în seara a doua de festival.

Ce mi-a plăcut:

  • fără cozi, fără îmbulzeală excesivă
  • plăti contactless eficiente
  • Culese din Cartier continuă să surprindă plăcut
  • toată lumea era relaxată
  • Justice a livrat un show excelent, iar Bastille a fost la înălţime
  • public foarte variat, multe familii cu copii
  • multe activităţi
  • mâncare şi băutură de calitate în general
  • sonorizare bună şi artişti care au sosit la timp

Ce nu mi-a plăcut:

  • lineup modest per total
  • Cigarettes After Sex nu e muzica de festival
  • lipsă de apă la toalete
  • burgerii de la Circus Pub aveau gust de mici
  • reprezentaţii prea scurte la scena Red Bull
  • preţuri prea mari la food trucks (30 de lei era norma la mai toate)
  • mult de ocolit spre scena Red Bull Music, pentru că podul permitea trecerea în grupuri de 20 de persoane
  • zone slab iluminate de trecere prin pădure
  • semnal 4G slab (pe Vodafone cel puţin)
  • Festivalul Summer Well 2018

  • Festivalul Summer Well 2018

  • Festivalul Summer Well 2018

  • HMLTD la SummerWell 2018

  • Summer Well 2018 - concert Bastille pe 12 august 2018

  • Dan Smith - Summer Well 2018 - concert Bastille pe 12 august 2018

  • Bastille la SummerWell 2018

  • Justice la SummerWell 2018

  • HMLTD la SummerWell 2018

  • Sofi Tukker în concert la Summer Well 2018

  • The Kooks în concert la Summer Well pe 12 august 2018

  • Festivalul Summer Well 2018

  • Lady Leshurr în concert la Festivalul Summer Well 2018

  • Lady Leshurr în concert la Festivalul Summer Well 2018

  • Lady Leshurr în concert la Festivalul Summer Well 2018

  • The Kooks în concert la Summer Well pe 12 august 2018

  • The Kooks în concert la Summer Well pe 12 august 2018

  • Rhye la Summer Well

  • Rhye la Summer Well

  • Rhye la Summer Well

  • Rhye la Summer Well

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Rocanotherworld 2023: program și reguli de acces

Cea de-a opta ediție a festivalului Rocanotherworld are loc în Iași, la Brizo, între 22 și 25 iunie 2023. Organizatorii au comunicat programul, regulile de acces și alte informații utile. Le găsești pe toate în articol, te invităm să le consulți.

Publicat

pe

Subcarpați / The Mono Jacks / Luna Amară
Subcarpați / The Mono Jacks / Luna Amară │ FOTO: InfoMusic

Rocanotherworld 2023 înseamnă o serie de concerte și dj-seturi desfășurate pe 2 scene, spații de lounge și de food & beverage, precum și un areal de petrecere a timpului în aer liber în care vor avea loc activități recreative și sportive destinate atât copiilor, cât și adulților și multe altele.

Program Rocanotherwold 2023:

Mainstage

  • joi (22 iunie): Warhaus, Moonlight Breakfast, We Singing Colors, Zimbru;
  • vineri (23 iunie): Madrugada, Luna Amară, Orkid, Rana;
  • sâmbătă (24 iunie): The Mono Jacks, byron, Muse Quartet, Andra Andriucă, Ottis Coeur;
  • duminică (25 iunie): Subcarpați, Basska, HVNDS și Coven Clash.

Electronic Stage

În timpul weekendului festivalul va continua până la răsărit pe ritmurile DJ-ilor reprezentați de label-urile Cyclic și VRTW (Vinyl, Rum, Tapas & Wine). Programul acestei scene este următorul:

  • vineri (23 iunie): Mihai Popoviciu, Afgo, Lemon;
  • sâmbătă (24 iunie): UFe, Bully, K-LU.

Scena de silent disco, un concept introdus în 2020, va continua și la ediția de anul acesta. De joi până sâmbătă participanții vor avea opțiunea de a alege să asculte genuri muzicale diferite difuzate simultan pe 3 canale. Cristu, Andrei C și Alien sunt cei 3 selectori ale căror mixuri vor putea fi ascultate în căști pe cele trei canale. Caleidoscopul lor sonor cuprinde muzică electronică, drum and bass, alternativ, rock, pop, smooth, soulful și groovy.

Sâmbătă și duminică, de la orele 15:00 la 18:00, Eduard Draude va răsfăța participanții cu muzici alese în Lounge Area.

Sâmbătă (24 iunie) și duminică (25 iunie), de la orele 12:00 vor avea loc două dezbateri la Acaju, iar intrarea la aceste evenimente va fi liberă.

Sâmbătă va avea loc discuția "Etică și echilibru în lumea evenimentelor culturale" moderată de Ștefan Teișanu, co-fondator Centrul Cultural Clujean, Fapte și Nord, la care vor participa Iulia Pop - co-fondator Overground Music, Corina Giurgia - PR și co-fondator Serile Filmului Românesc, Amelia Gheorghiță - PR și facilitator cultural și Patricia Butucel - Fondator și Director Festival Rocanotherworld.

"Artă, oameni și AI" îi va avea ca invitați pe Marius Ursache - antreprenor, geek, artist-, Maria Comârlău - manager cultural; Ciprian Făcăeru - co-fondator și director creativ al studioului Augmented Space Agency și pe Ștefan Teișanu - director Centrul Cultural Clujean și moderator al discuției de duminică.

Sâmbătă și duminică (24, respectiv 25 iunie), de la 16:00 la 19:00, va avea loc un Atelier de Colaj Climatic, un board game despre schimbările climatice, bazat pe inteligență colectivă și creativitate recomandat de IPCC (Intergovernmental Panel on Climate Change) - cea mai de încredere resursă actuală despre schimbările climatice. Locurile sunt limitate, participarea e gratuită (însă adresată persoanelor cu bilet sau abonament de festival) și înscrierea se face completând acest formular online.

Regulamentul de acces la Rocanotherworld 2023

Spectatorii sunt rugați să parcurgă regulamentul pentru a fi bine informați cu privire la desfășurarea evenimentului.

  • Accesul la evenimente se face joi și vineri începând cu orele 17:00, iar sâmbătă și duminică începând cu orele 15:00;
  • Nu vor fi disponibile biletele în format fizic la intrare; biletele vor fi scanate, evitându-se astfel tipărirea;
  • Accesul va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată; brățara în baza căreia se va face accesul va trebui păstrată pe toată durata festivalului, participanții fiind rugați să aibă asupra lor și un act de identitate valid.
  • Pentru siguranța publicului și buna desfășurare a evenimentului, participanții sunt de asemenea rugați să nu aducă bagaje mari în incinta evenimentului;
  • Organizatorii recomandă folosirea protecției solare și anti-țânțari;
  • Persoanelor care au probleme de ordin auditiv le sunt recomandate folosirea dopurilor de protecție pentru urechi;
  • În caz de ploaie, se recomandă folosirea pelerinelor de ploaie. Accesul cu umbrele este strict interzis în incinta locației;
  • Este interzis accesul cu băuturi îmbuteliate sau recipiente reutilizabile pentru băuturi, obiecte contondente, stroboscop, făclii, torțe, artificii, petarde, arme, curele metalice, aparate foto/video profesionale;
  • Sunt interzise introducerea sau afișarea inscripțiilor, bannerelor, pancardelor și a altor elemente vizuale care incită la discriminări de orice fel și violență publică;
  • Este interzisă deteriorarea locației și aruncarea ambalajelor în spațiile neamenajate în acest scop;
  • Este interzis consumul de substanțe periculoase, toxice sau halucinogene în incinta locației și a perimetrului acesteia;

Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Iași din cadrul Agenției Naționale Antidrog este prezent cu un punct de informare în cadrul festivalului și oferă evaluare și consilierea psihologică și socială a persoanelor consumatoare, în vederea renunțării la consumul de droguri.

  • Persoanelor sub vârsta de 18 ani le este strict interzis accesul în locuri unde se servesc băuturi alcoolice sau se încurajează fumatul;
  • Este interzisă folosirea injuriilor în incinta locației;

Transport Rocanotherworld 2023

Un obiectiv important pentru festival este încurajarea transportului alternativ, care va fi realizat și în acest an, prin amenajarea unei parcări de biciclete și facilitarea transportului în comun pe toată perioada festivalului. Cu ajutorul Primăriei Municipiului Iași și Compania de Transport Public Iași va fi suplimentată o cursă specială, ce va fi pusă la dispoziția oamenilor, în fiecare zi de eveniment, pe ruta Tg. Cucu - Brizo - Tg. Cucu. Autobuzul va circula din oră în oră astfel: joi între 15:00 - 01:00, vineri între 15:00 - 03:00, sâmbătă între 13:00 - 03:00 și duminică între 13:00 - 01:00.

Alte informații utile pentru Rocanotherworld 2023

Festivalul este unul pet friendly, iar în cadrul lui va fi organizată o colectă pentru animalele fără stăpân din adăposturile din Iași care va avea loc în zilele de 24 și 25 iunie, între orele 17:00 și 19:30 - Ai cumva o păturică?. În cadrul acesteia sunt așteptate donații de hrană (umedă și uscată), medicamente pentru cățeii și pisicile fără adăpost, haine vechi, covoare, pături, produse pentru curățenie (clor, detergent, dezinfectant etc).

Cu scopul informării și educării publicului privind asumarea unui comportament responsabil față de natură, precum și sustinerea artiștilor, festivalul va găzdui instalații artistice, activități experimentale și performance-uri realizate de către artiștii invitați la festival.

Bilete Rocanotherworld 2023:

Bilete pentru eveniment, la prețuri ce pornesc de la 165,71 lei. Pentru mai multe detalii despre tichete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Subcarpați vine cu un concept inedit la MIEZ Festival 2023

Subcarpați participă la cea de-a doua ediție a Festivalului MIEZ, ce va avea loc la Verde Stop Arena București, în perioada 19-21 mai. Trupa va prezenta un show nou, produs pentru sezonul 2023, cu un concept eclectic care reinterpretează folclorul în manieră proprie.

Publicat

pe

Concert Subcarpati la Electric Castle pe 21 iulie 2018 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

La granița dintre folclor și ritmuri moderne, de electro și hip-hop, concertul va pune preț pe tot ce înseamnă tradițional românesc, fiind în același timp diferit de tot ce se cântă astăzi în România. Spectacolul a fost pregătit de membrii trupei împreună cu inginerul de sunet Radu Dobra, venit special din Marea Britanie în acest scop, și îmbină noile tehnologii de sunet live Digidesign Venue și lumini într-o reprezentație live care evidențiază evoluția artistică a trupei.

Încă de la prima apariție, fenomenul Subcarpați și-a obișnuit fanii cu abordarea originală pe care a adus-o în peisajul muzical autohton, precum și în concerte live, muzica interpretată de trupă fiind conectată în permanență cu trecutul și natura.

"Subcarpați susține valorile tradiționale și contribuie la promovarea folclorului autentic și în rândul celor care nu sunt neapărat fani ai acestui gen muzical. Din acest punct de vedere, nu putea exista o conexiune mai potrivită între o trupă românească și Festivalul MIEZ, un eveniment prin care ne-am propus de la bun început să aducem în atenția publicului cultura și artele care ne definesc ca popor", a declarat Jiji Lazăr, organizator al Festivalului MIEZ.

Organizatorii MIEZ, singurul festival 100% românesc, au anunțat lineup-ul celei de-a doua ediții. Astfel, timp de trei zile, pe scenă vor urca unele dintre cele mai apreciate nume din industria românească de divertisment și cultură, într-o serie de show-uri inedite, marcate de un mix unic de genuri și stiluri muzicale.

Program MIEZ Festival 2023:

Vineri, 19 mai

  • Subcarpați, Vița De Vie, Bosquito și Paulina

Sâmbătă, 20 mai

  • Smiley, Mihai Mărgineanu și Banda, Vunk și byron

Duminică, 21 mai

  • Horia Brenciu, White Mahala, Simion Bogdan Mihai și The Speakers

Prețuri bilete MIEZ Festival 2023

Abonamentele se găsesc online, la prețul de 129 de lei + taxe. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziție, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Concerte & turnee

SAGA Festival 2023 anunță programul pe zile; Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture se alătură lineup-ului

SAGA Festival se apropie cu pași repezi de cea de-a treia ediție, care va avea loc la Romaero între 23-25 iunie. Sunt așteptați peste 150.000 de festivalieri care se vor bucura de muzica a peste 100 de artiști, producția grandioasă, experiențele imersive și scenele spectaculoase. Te invităm să afli programul pe zile și muzicienii care au fost adăugați în lineup.

Publicat

pe

Joel Corry la Saga Festival pe 4 iunie 2022 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

SAGA Festival anunță programul pentru cele 3 zile și prezintă artiștii care s-au alăturat lineup-ului pe lângă cei deja anunțați. Pentru prima dată în România, Elley Duhé vine să bucure publicul cu hit-urile care au propulsat-o în topurile radio și TV mondiale, dar și pe magazinele digitale unde are peste 1.9 miliarde de streamuri: "Middle of the Night", "Happy Now" cu ZEDD sau "Bad Memories" cu Meduza, James Carter și Fast Boy.

Robin Schulz, DJ-ul câștigător a peste 450 de premii gold, platinum și diamond, cu peste 20 de milioane de discuri vândute și peste 10 miliarde de streamuri, revine la Romaero cu un show special din care nu vor lipsi piese ca "Sugar", "Waves" și "Sun Goes Down".

DJ-ul numărul 11 în lume și DJ-ul House numărul 1, conform Top 100 DJ Mag, Vintage Culture, vine din Brazilia pentru prima dată la București, iar fanii SAGA vor avea parte de un set spectaculos, creat special pentru fanii din România. DJ-ul și producătorul a colaborat cu artiști precum Maxi Jazz, Rufus Du Sol, John Summit, Meduza, The Martinez Brothers & Louie Vega, Diplo, Roland Clark, Aurora, Solardo, Claptone, James Hype și alții.

Tot din Brazilia, direct la SAGA Festival, în premieră în România, Mochakk va urca pe scena Spark pentru o seară memorabilă alături de fanii care și-au dorit să îl vadă.

Program SAGA Festival 2023:

Programul celor 3 zile de festival pentru scenele Source, Heat, Spark, Switch și Drift este împărțit după cum urmează:

Vineri, 23 iunie

  • Lil Nas X, Skrillex, Adriatique, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Melanie C, Delia, Franky Wah, 999999999, Gordo, Hector Oaks, Hitty, Paula Temple

Sâmbătă, 24 iunie

  • Elley Duhé, Fisher, Robin Schulz, Gabry Ponte, Hot Since 82, Ida Engberg, Joel Corry, Justus, Paco Osuna, Subcarpați

Duminică, 25 iunie

  • Wiz Khalifa, Alan Walker, Tale of Us, Adam Beyer, B.U.G. Mafia, I Hate Models, Kevin De Vries, Mochakk, Sickick, Spike, Vintage Culture.

Artiștilor deja menționați li se alătură DJi din scena locală de EDM, tehno și house, dar și artiști de hip-hop și trap, care vor asalta Switch stage hijacked by Hustle, precum IAN, Deliric, Killa Fonic, Nane, Puya, Azteca, Gheboasă și alții.

Bilete SAGA Festival 2023:

  • Biletele sunt disponibile online și pot fi cumpărate la prețuri speciale: prețul unui bilet de o zi pornește de la 40 de euro, iar abonamentele de 3 zile mai pot fi achiziționate în rate, cu payment plan de 25 de euro depozit doar în luna aprilie. În plus, există și categoria de Under 21 la prețul de 55 de euro pentru festivalierii cu vârsta sub 21 de ani, dar și categoria de bilete VIP.
Citește în continuare

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Trending