Urmărește-ne în Social Media

Bastille - Shut Off The Lights

Trupa Bastille prezintă videoclipul celui mai proaspăt single lansat, "Shut Off The Lights". Te invităm să-l vizionezi în articol.

Indiferent de oportunitățile nelimitate de evadare prin tehnologia modernă, nu există nimic asemănător cu conexiunea reală, umană. Cu "Shut Off The Lights", Bastille ne invită să redescoperim bucuriile vieții reale, alături de cei dragi.

"<<Shut Off The Lights>> este despre trecerea peste anxietatea legată de viitor. Este vorba despre intimitate și conexiune fizică, respingerea pentru un minut a grijilor noastre cu privire la viață si viitor și deconectarea de la toate pentru a fi cu adevărat prezenți", a declarat solistul Dan Smith despre noua piesa.

Videoclipul oficial al piesei este regizat de Three Shades (Dean Kay-Barry, Simran Lotay & Warren Berchie) și reușește să pună în imagini mesajul melodiei. Vedem cum personajele plictisite de rutina vieții cotidiene recurg la dans, râsete și îmbrățișarea copacilor pentru a simți bucuria autentică.

"Shut Off The Light" este extrasă de pe albumului "Give Me The Future", cu lansare pe 4 februarie 2022. Discul explorează o țară-minune, lipsită de restricții - fiecare melodie are un alt peisaj de vis, un loc în care poți călători în trecut și în viitor pentru a fi oricine, pentru a face orice și pentru a îmbrățișa un nou val de tehnologie, care ne permite să ne pierdem în imaginația noastră.

Tracklist "Shut Off The Light":

 1. Distorted Light Beam
 2. Thelma + Louise
 3. No Bad Days
 4. Brave New World
 5. Back to the Future
 6. Plug In...
 7. Promises
 8. Shut Off the Lights
 9. Stay Awake?
 10. Give Me the Future
 11. Club 57
 12. Total Dissociation
 13. Future Holds

PUBLICITATE
Comentarii