Urmărește-ne în Social Media

Bastille - Shut Off The Lights

Trupa Bastille prezintă videoclipul celui mai proaspăt single lansat, "Shut Off The Lights". Te invităm să-l vizionezi în articol.

Indiferent de oportunitățile nelimitate de evadare prin tehnologia modernă, nu există nimic asemănător cu conexiunea reală, umană. Cu "Shut Off The Lights", Bastille ne invită să redescoperim bucuriile vieții reale, alături de cei dragi.

"<<Shut Off The Lights>> este despre trecerea peste anxietatea legată de viitor. Este vorba despre intimitate și conexiune fizică, respingerea pentru un minut a grijilor noastre cu privire la viață si viitor și deconectarea de la toate pentru a fi cu adevărat prezenți", a declarat solistul Dan Smith despre noua piesa.

Videoclipul oficial al piesei este regizat de Three Shades (Dean Kay-Barry, Simran Lotay & Warren Berchie) și reușește să pună în imagini mesajul melodiei. Vedem cum personajele plictisite de rutina vieții cotidiene recurg la dans, râsete și îmbrățișarea copacilor pentru a simți bucuria autentică.

"Shut Off The Light" este extrasă de pe albumului "Give Me The Future", cu lansare pe 4 februarie 2022. Discul explorează o țară-minune, lipsită de restricții - fiecare melodie are un alt peisaj de vis, un loc în care poți călători în trecut și în viitor pentru a fi oricine, pentru a face orice și pentru a îmbrățișa un nou val de tehnologie, care ne permite să ne pierdem în imaginația noastră.

Tracklist "Shut Off The Light":

 1. Distorted Light Beam
 2. Thelma + Louise
 3. No Bad Days
 4. Brave New World
 5. Back to the Future
 6. Plug In...
 7. Promises
 8. Shut Off the Lights
 9. Stay Awake?
 10. Give Me the Future
 11. Club 57
 12. Total Dissociation
 13. Future Holds
Comentarii

Muzică nouă

Bastille şi Lost Frequencies lansează piesa "Head Down" - AUDIO

Prima melodie de dans din 2024 a sosit şi combină doi hitmakeri de top, Bastille şi Lost Frequencies. Single-ul lor se numeşte "Head Down" şi aminteşte de colaborările lui Bastille cu Marshmello.

Publicat

pe

Coperta single Lost Frequencies Bastille Head Down
Coperta single Lost Frequencies Bastille Head Down │ FOTO: Bastille

"Head Down" este un track EDM clasic, pe care se remarcă sintetizatorul şi vocea lui Dan Smith, cu mult ecou şi un sound uşor de Coldplay. Cu mai puţină blândeţe şi mai multă înţelepciune încărcată în glas şi versuri. Noul track apare pe al treilea album Lost Frequencies. Dacă acest nume nu va spune multe, aflaţi că e vorba despre artistul dance din Belgia Felix De Laet.

Cel mai nou album al său se numeşte "All Stand Together" şi a fost lansat în 2023. Lost Frequencies pornea la drum în 2014 cu hitul "Are You With Me" şi de atunci a bifat o serie de colaborări şi remixuri care i-au păstrat relevanţa. Track-ul a ajuns pe locul întâi în topuri în nu mai puţin de 18 ţări.

Bastille a lansat în septembrie 2023 o versiune nouă a celui mai mare hit al său, "Pompeii", colaborare cu legendarul compozitor Hans Zimmer de această dată. Această ediţie nouă a apărut pentru a aniversa 10 ani de la apariţia melodiei originale în 2013. Pe atunci urca pe locul 2 în topul UK Singles. Versiunea din 2023 se numeşte "Pompei MMXIII" şi a apărut ca o idee bonus în vreme ce solistul Dan Smith lucra la alte proiecte cu Zimmer în studio. Acelaşi Smith a mai bifat o colaborare anul trecut, cu cântăreţul britanic pop Dylan pe piesa "Liar Liar".

Cei doi s-au apropiat după ce Dylan a deschis concerte Bastille din UK în turneul "Bad Blood X".

Bastille are o relaţie specială cu România, participând la festivalul Summer Well de două ori şi fiind o trupă apreciată. E activă din 2010 şi a pornit ca proiect solo al lui Dan Smith, dar ulterior s-a extins, incluzându-l pe clăparul Kyle Simons, basistul şi chitaristul Will Farquarson şi toboşarul Chris Wood. EP-ul şi single-ul de debut aveau să vină în 2023, iar primul album a fost "Bad Blood", lansat în 2013.

Citește în continuare