Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Trupe noi la Metalhead Meeting 2023, bilete de o zi şi alte noutăţi

Metalhead Meeting 2023 e cel mai aşteptat festival al finalului de primăvară, pentru că îi aduce la noi pe cei de la Pantera, dar şi pe Ville Valo, solistul trupei HIM. În primele zile din luna mai am aflat ce alte trupe mai vin la festival, dar şi ce tipuri noi de bilete sunt disponibile.

Publicat

pe

afis metalhead meeting 2023
afis metalhead meeting 2023

Principala noutate e constituită de trupele noi care vin la festivalul Metalhead Meeting 2023: Korpiklaani, Leprous, Beast In Black, Mistery Misery, Beyond the Black, Last Hope şi Adam's Parade. Ele vor urca pe Main Stage la Metalhead Meeting. Festivalul are loc între 26 şi 28 mai la Romexpo, în parcarea C şi sărbătoreşte 10 ani de la prima ediţie.

Mai există un headliner surpriză, care va fi anunţat în următoarele săptămâni. Personal, eu ţin pumnii pentru un Soulfly, Sepultura sau Cradle of Filth. Poate un Machine Head... Pe 27 mai cântă Pantera, în versiunea cu Phil Anselmo la voce, Zakk Wylde la chitară, Rex Brown la bas şi Charlie Benante la tobe.

Ville Valo vine în România după ce a lansat primul său album full solo în ianuarie 2023, "Neon Light", asta sub numele de artist VV. Mai lansase câteva EP-uri şi single-uri înainte totuşi. Vin veşti bune şi din tabăra Pantera: în vreme ce unii numesc acest lineup un sacrilegiu, alţii speră la material nou de la legenda thrash/groove metal.

Sterling Winfield, producătorul trupei a declarat că e foarte posibil ca acest "lineup tribut" să lanseze muzică nouă, inspirat de atmosfera de la concerte. Sunt totuşi şanse ca piesele noi să nu apară sub numele Pantera, ci sub altă denumire.

Iată şi trupele confirmate pentru second stage: Black Tooth, Fueled by Fear, Ironwill, Magnetic, Nest of Plagues, Spektrvm, Diosa, Psycorepaths şi Disillusive Play. De remarcat că la cererea publicului, pe lângă abonamentele de 3 zile au fost lansate şi bilete de o zi al preţul de 277 lei plus taxe (299 lei preţ final).

Asta doar pentru categoria Sledge (B). Am aflat şi că se vor pune în vânzare doar 1000 de bilete de o zi din cauza lipsei de spaţiu şi a faptului că s-au vândut multe abonamente de 3 zile deja. Un abonament de 3 zile costă acum 369 de lei + taxe la Concrete Sledge (B). Categoria Cowboys from Hell e sold out, iar singura posibilitate de a găsi bilete în faţa scenei este din retururi, care vor fi puse automat la vânzare de către iaBilet în momentul când va fi stoc.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 26 mai 2023

Pantera - Metalhead Meeting 2023

Loc
Romexpo
Comentează

Trending