Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
INFO CONCERT:
Snoop Dogg
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Proconsul

Următoarele evenimente cu Proconsul

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Proconsul

Trupa Proconsul (2017)

Trupa Proconsul va lansa un album nou

Trupa Proconsul va lansa un nou material discografic pe 5 aprilie, la Hard Rock Cafe. Vă invităm să aflați mai multe detalii despre noile piese și invitații surpriză care îi vor însoți pe scenă.

Francisca feat Proconsul & Uddi - Arunci cu umbră

„Arunci cu umbră” este titlul colaborării dintre Francisca, Proconsul şi UDDI şi, totodată, un mesaj puternic pe care artiştii vor să-l transmită legat de un subiect, pe cât de sensibil şi delicat, pe atât de amplu şi marcant – violenţa domestică. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Proconsul & Adrian Despot - Ce daca ma doare

Proconsul & Adrian Despot - Ce dacă mă doare

Proconsul a înregistrat împreună cu Adrian Despot o nouă versiune a piesei ”Ce dacă mă doare”. Colaborarea este susținută vizual de un clip regizat de EMi, în care apare actrița Georgiana Constantinescu.

Reckaze feat. Bodo (Proconsul) - Indigo

Reckaze feat. Bodo (Proconsul) - Indigo

Reckaze a lansat o piesă în colaborare cu Bodo, solistul trupei Proconsul. Single-ul se numește ”Indigo” și va fi inclus pe albumul “Underground Comercial”, un proiect independent, așteptat să apară anul acesta.

Proconsul - Singur mă ridic

Proconsul - Singur mă ridic

Proconsul a lansat videoclipul noului single ”Singur mă ridic”. Piesa a fost compusă de Robert Anghelescu, Dinca Dragoș și Emi Petruț.

Proconsul - A Mea Și-a Ta

Proconsul - A mea și-a ta

Proconsul a lansat videoclipul noului single ”A mea și-a ta”. Regizat de Emanuel Petruț, vizualul prezintă o poveste de dragoste înfiripată la mare.

Proconsul - Martie ești tu

Proconsul - Martie Ești Tu

Trupa Proconsul a lansat un lyric video pentru noul single ”Martie ești tu”. Piesa este dedicată tuturor femeilor.

Proconsul

Noul single Proconsul se numește "Martie ești tu" - TEASER

Trupa Proconsul pregătește un nou single. Melodia se numește "Martie ești tu" și va fi lansată în curând. În articol puteți asculta un teaser de la înregistrări.

Proconsul

Proconsul sărbătorește 17 ani de activitate în cadrul unui concert la Sala Polivalentă

Povestea trupei Proconsul va fi prezentată pe 10 martie la Sala Polivalentă. Formația împlinește 17 ani de activitate și va sărbători evenimentul în cadrul unui concert special.

Proconsul feat Connect-R, Raluka & Rucsy (Blaxy Girls) - Lumina de Craciun

Proconsul feat Connect-R, Raluka și Rucsy (Blaxy Girls) - Lumina de Crăciun

Proconsul a lansat împreună cu Raluka, Connect-R și Rucsy (Blaxy Girls) o piesă de sezon, intitulată ”Lumina de Crăciun”. Melodia vine acompaniată de un videoclip în regia lui Emanuel Petruț.

Proconsul - Un om mai bun

Proconsul - Un om mai bun

Proconsul a lansat videoclipul noului single ”Un om mai bun”. Personajul principal din clip este interpretat de actorul Dragoș Bucur.

Proconsul feat Stefan Banica & Andra - Aici cu mine

Proconsul feat Ștefan Bănică și Andra - Aici cu mine

Proconsul a colaborat cu Ștefan Bănică și Andra pentru o nouă piesă, intitulată "Aici cu mine". Videoclipul melodiei a avut premiera pe 16 aprilie, în cadrul concertului pe care trupa l-a susținut în Hard Rock Cafe din Bucureşti.

Proconsul

Proconsul a lansat o piesă nouă, "Din nou" - LYRIC VIDEO

Proconsul a lansat un nou single, intitulat ”Din nou”. Piesa de dragoste este compusă de cei cinci membri ai trupei, versurile fiind scrise de Adina Butar și de Bodo, solistul formației.

JerryCo și Proconsul

JerryCo feat. Proconsul - Așa Trec Anii

JerryCo și Proconsul au lansat videoclipul piesei "Așa trec anii". Melodia ce include versurile unei strofe din poezia "Glossă", a lui Mihai Eminescu, are un mesaj motivațional și ușor melancolic.

Proconsul - ”Tu ești fata pentru care cânt” (secvență videoclip)

Proconsul a lansat videoclipul piesei "Ești fata pentru care cânt"

Trupa Proconsul se ține de promisiunea făcută pe 14 februarie și lansează videoclipul celui mai recent single. Videoclipul piesei “Ești fata pentru care cânt” surprinde dragostea în formele cele mai sincere, de la primele emoții și până la cele mai romantice lucruri făcute din iubire.

Proconsul - "Ești fata pentru care cânt"

De Valentine's Day, Proconsul lansează "Ești fata pentru care cânt" - LYRIC VIDEO

Cei de la Proconsul au lansat o nouă melodie special pentru Valentine's Day. Aceasta se intitulează "Ești fata pentru care cânt" și se bucură de un lyric video plin de inimioare.

Proconsul și Lucia Dumitrescu - "Vine Crăciunul fără tine" - AUDIO

Proconsul a lansat o piesă de sezon alături de Lucia Dumitrescu, fostă concurentă în cadrul emisiunii-concurs Vocea României. Piesa se numește "Vine Crăciunul fără tine" și dorește să transmită ascultătorilor emoție și căldură.

Trupa Proconsul a fost implicată într-un accident auto

Membrii formației Proconsul au fost implicați într-un accident auto în timp ce se deplasau spre Suceava pentru a susține un concert. Incidentul a avut loc între Roşiori şi Vadu Moldovei, mașina răsturnându-se într-un șanț pe marginea DN2.

Proconsul

Proconsul, concert și lansare de album Best Of pe 1 decembrie!

Proconsul va susţine pe 1 decembrie un concert la Sala Palatului, cu ocazia căruia va lansa și prima compilație Best Of din carieră. 1Best Of va include melodii cunoscute precum... Continuare »

CLOSE
CLOSE