Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

Proconsul - concert aniversar

Poster eveniment Proconsul - concert aniversar

Proconsul, una dintre cele mai iubite formații de pop-rock din România, va celebra 25 de ani de carieră cu un show grandios. Pe 7 martie, la Sala Palatului, Proconsul și invitații săi au pregătit un eveniment special, care va aduce pe aceeași scenă toate cântecele lor precum și pe cei care au contribuit la succesul formației.

Bilete concert Proconsul la Sala Palatului

  • VIP - 164,68 lei
  • Categoria 1 - 133,61 lei
  • Categoria 2 - 112,89 lei
  • Categoria 3 - 82,86 lei

Acces copii:

  • Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit, fără loc asigurat, doar însoțit de cel puțin un părinte cu bilet valabil.
  • Accesul copiilor peste 7 ani se face numai pe baza unui bilet valabil.

Concertul aniversar Proconsul 25 se va bucura de o serie de duete speciale, cu invitați unul și unul, și evident, cu hit-urile mai vechi, dar și mai noi ale trupei, pe care le asculți de fiecare dată cu aceeași bucurie. Concertul aniversar Proconsul de ani va însemna, înainte de toate, un show total, la care orice fan al trupei își dorește să asiste.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 23 ianuarie 2024. Ref #157694

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.