Urmărește-ne în Social Media

pop

Proconsul

 • EVENIMENT ANULAT
 • Data
  vineri, 12 aprilie 2019
 • Ora de începere
  20:00
 • Tip locație
  Restaurante
 • Loc
  Hugo - The Office,
  Cluj-Napoca
 • Acces
  Bilete in avans
Poster eveniment Proconsul

UPDATE: Concertul pe care Proconsul urma să îl susțină la Hugo - The Office din Cluj-Napoca pe 12 aprilie 2019 a fost anulat.

Proconsul va susține un concert la Hugo - The Office din Cluj-Napoca pe 12 aprilie 2019, de la ora 20:00.

Bilete concert Proconsul la Cluj-Napoca

 • Acces General - 50 lei

În anii 2000, Proconsul cucerea inimile publicului cu binecunoscuta lor melodie "Mi-ai luat inima". Din pură pasiune pentru muzică, aceștia au început un drum care avea să le aducă  recunoștința pentru munca lor și titlul de prima trupă românească ce a câștigat Cerbul de Aur.

Cu 10 albume, zeci de single-uri lansate de-a lungul timpului, colaborări de succes și concerte memorabile, trupa Proconsul este una dintre cele mai iubite proiecte de pop-rock din România. Piese ca "Cerul" și "Mi-ai luat inima" s-au aflat mult timp pe buzele tuturor românilor și în sufletul fanilor. "Cerul" este considerată printre cele mai frumoase și mai emoționante melodii din muzica românească, din toate timpurile .

În 2017, Proconsul a revenit cu single-ul "Ce dacă mă doare", o colaborare inedită cu Adrian Despot, solistul trupei Vița de Vie. Anul 2018 a venit cu noi proiecte, colaborări și cu lansarea albumului "Best Of - Volumul 2".

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 02 aprilie 2019. Ref #122134

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.