Urmărește-ne în Social Media

Proconsul - În Lumea Ta

Proconsul a revenit în atenția ascultătorilor cu "În Lumea Ta", o piesă emoționantă de iubire. Este lansată alături de un videoclip pe cât de frumos, pe atât de sfâșietor, pe care te invităm să-l urmărești în articol.

"În Lumea Ta" vorbește despre acea iubire ideală care depășește timpul și spațiul, și care reușește să-și creeze o bulă de protecție, o lume doar a sa. Piesa a fost compusă de Dragoș Dincă, Roland Kiss, Raymond Vancu, Robert Anghelescu, pe versuri scrise de Andra Brebu, Vlad Cireșan și Marin Bogdan Mihai.

Videoclipul piesei "În Lumea Ta" a fost regizat de Emanuel Petruț și îi are ca protagoniști pe Alice și Corneliu Ulici. Cei doi interpretează un cuplu a cărui poveste de dragoste este marcată de o boală fatală.

Cu mai multe albume la activ, zeci de single-uri lansate de-a lungul timpului, colaborări de succes și concerte memorabile, trupa Proconsul este unul dintre cele mai iubite proiecte de pop-rock din România. Piese ca "Cerul" și "Mi-ai luat inima" s-au aflat mult timp pe buzele tuturor românilor și în sufletul fanilor. "Cerul" este considerată printre cele mai frumoase și mai emoționante melodii din muzica românească, din toate timpurile.

În luna martie a acestui an, Proconsul va celebra 25 de ani de activitate cu un show grandios la Sala Palatului, care va aduce pe aceeași scenă toate cântecele sale precum și pe cei care au contribuit la succesul formației.

Comentarii