Urmărește-ne în Social Media

Proconsul - Printre nori

Proconsul a lansat piesa "Printre nori" împreună cu un clip muzical care transpune mesajul versurilor pe ecrane. Materialul este disponibil în articol.

"Printre nori" este o piesă despre credință și speranță, despre încrederea că Dumnezeu este mereu alături de noi și ne ghidează pașii neîncetat și despre faptul că atunci când viața îți oferă o a doua șansă, aceasta nu trebuie irosită. Versurile piesei au fost scrise de membrii trupei împreună cu Jul Baldovin, iar pentru compoziția și producția piesei, trupa a lucrat împreună cu Robert Niculae. Vocea adițională care se aude în piesă îi aparține Alexandrei Crăescu, fostă concurentă la Vocea României în primul sezon.

Videoclipul, regizat de Emanuel Petruț, avându-l în rolul principal pe Corneliu Ulici, ilustrează perfect mesajul cântecului. Clipul poate fi considerat atât un film de scurt metraj, cât și o lecție de viață. Înainte să sufere un accident de mașină, personajul principal căzuse pradă furtului pentru a-și asigura supraviețuirea. Finalul clipului este deschis, surprinzându-l pe aceasta când deschide ochii după accident, cu oportunitatea de a o lua de la capăt și a face alegeri diferite.

"<<Printre nori>> este o melodie care îndeamnă la meditație și la înțelegerea faptului că atunci când primești o nouă șansă în viață (scapi dintr-un accident sau îți revii după o boală sau după o relație nereușită), este bine să începi cu ordinea firească, punându-l pe Dumnezeu pe primul loc în viața ta" - Proconsul.

Cu 10 albume, zeci de single-uri lansate de-a lungul timpului, colaborări de succes și concerte memorabile, trupa Proconsul este unul dintre cele mai iubite proiecte de pop-rock din România. Piese ca "Cerul" și "Mi-ai luat inima" s-au aflat mult timp pe buzele tuturor românilor și în sufletul fanilor. "Cerul" este considerată printre cele mai frumoase și mai emoționante melodii din muzica românească, din toate timpurile.

În 2017, Proconsul a lansat single-ul "Ce daca mă doare", o colaborare inedită cu Adrian Despot, solistul trupei Vița de Vie, iar anul 2018 a venit cu noi proiecte, colaborări și multe surprize pentru fani. Trupa a lansat "Visele care nu dorm", feat. Uddi, un îndemn la a fi perseverent, ce ni se aplică tuturor, indiferent dacă suntem copii, tineri sau adulți. Cel mai recent, Proconsul a lansat versiunea acustică a piesei "Mi-ai luat inima", o colaborare cu Jul Baldovin.

Comentarii