Urmărește-ne în Social Media

Proconsul feat. KEO & Bogdan Mihai - De-aș fi un înger

Proconsul lansează la început de 2021 o piesă emoționantă, alături de KEO și Bogdan Mihai. Noul single se numește ”De-aș fi un înger” și vine acompaniat de un videoclip regizat de Raseth.

Piesa "De-aș fi un înger" este compusă de Anghelescu Robert și Dinca Dragoș Keo (Mustață Cosmin), versurile fiind semnate de Petricenco Pavel, Marin Bogdan (Bodo). Aranjamentul instrumental a fost realizat de Keo, iar videoclipul a fost filmat cu sprijinul Casei Timiș.

"Să nu uităm pentru ce suntem aici!", a transmis trupa Proconsul, invitându-ne să urmărim videoclipul noii piese.

Cu 10 albume, zeci de single-uri lansate de-a lungul timpului, colaborări de succes și concerte memorabile, trupa Proconsul este una dintre cele mai iubite proiecte de pop-rock din România. Piese ca "Cerul" și "Mi-ai luat inima" s-au aflat mult timp pe buzele tuturor românilor și în sufletul fanilor. "Cerul" este considerată una dintre cele mai frumoase și mai emoționante melodii din muzica românească.

În 2017, Proconsul a revenit cu single-ul "Ce dacă mă doare", o colaborare inedită cu Adrian Despot, solistul trupei Vița de Vie. Anul 2018 vine cu noi proiecte, colaborări și multe surprize pentru fani. Trupa va cânta piese cunoscute precum "De la ruși", "Pentru tine", "Lângă mine", "Altceva", "Nu mi-e bine fără tine", "Mi-au luat inima", "Un om mai bun" și multe altele într-un concert special.

Comentarii