Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

CompactB & Friends | Concert pentru Teo Peter la Arenele Romane

Raportează erori Data: vineri, 20 septembrie 2019- sâmbătă, 21 septembrie 2019Ora de incepere: 18:00 Loc:
Arenele Romane,
București
Organizator: RoEvents
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Pe 20 septembrie Teo Peter "reunește" emblematica trupă CompactB pe scena de la Arenele Romane. Va fi un moment de sărbătoare cu gust dulce – amar, deoarece marchează și 15 ani de la dispariția fulgerătoare și complet neașteptată a celui ce a fost unul dintre fondatorii Compact. Evenimentul are ca invitați speciali artiști ai scenei muzicale românești precum Leo Iorga, Holograf, Proconsul, Iris, Mircea Baniciu, Bere Gratis, Bosquito, Aurel Tămaș și Emeric Imre. Alături de numele deja consacrate, evenimentul propune și doi reprezentați ai noului val: NAVI și Trupa Blană Bombă.

Click: Bilete concert aniversar Compact B

  • Acces general - 75 lei

Trupa Compact B înseamnă: Gabriel "Guriță" Nicholas (voce), Adrian Ordean (chitară), Costi Cămărășan (chitară), Leluț Vasilescu (tobe), Adrian Coco Tinca (bass), Monel Puia (clape), Leo Iorga (invitat special).

UPDATE: Potrivit unei informări de presă, trupa Compact (Paul Ciuci, Ionuț Micu, Lucas Iluț, Cătălin-Tuță Popescu), NU va fi prezentă pe scenă la acest eveniment.

Cumpără bilete online:

Vezi mai multe știri și materiale despre Bere GratisBosquitoCompact BHolografIrisLeo IorgaMircea BaniciuProconsul

Calendar concerte

<< iul. 2020 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE