Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Havasi

Următoarele evenimente cu Havasi

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Havasi

Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017

Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi

Havasi a revenit la București, susținând două concerte la Sala Palatului, cu casa închisă, pe 18 și 19 noiembrie 2017. Vă invităm să citiți impresii după cel de-al doilea show.

Havasi

Havasi va concerta la București și pe 19 noiembrie, la o zi după spectacolul de sâmbătă

Havasi va susține anul acesta două concerte la București. Un nou spectacol a fost programat pe 19 noiembrie, la o zi după show-ul anunțat inițial. În cadrul concertelor, pianistul va prezenta în premieră publicului de la Sala Palatului noi compoziții muzicale.

Havasi - Wolf

Havasi - Wolf

Cel mai rapid pianist din lume, Havasi, a lansat un nou videoclip. Compoziția prezentată se numește ”Wolf” și poartă semnătura lui Havasi.

Havasi

Havasi susține un nou concert la Sala Palatului în noiembrie 2017

După succesul pe care l-a avut la Sala Palatului anul trecut, HAVASI se întoarce în România cu cel mai nou spectacol al său. Concertul va avea loc pe 18 noiembrie 2017, în aceeași locație. Biletele pentru noul spectacol pot fi achiziționate la preț promoțional până pe 31 mai.

Havasi

Havasi va susține un nou concert la București în noiembrie 2016

Havasi va concerta din nou la București. Evenimentul va avea loc pe 22 noiembrie, la Sala Palatului. Celebrul pianist va fi însoțit de un invitat special: Lisa Gerrard, fost membru Dead Can Dance.

The NEW HAVASI Symphonic Concert Show la București în decembrie 2014

The NEW HAVASI Symphonic Concert Show, la București în decembrie 2014

Havasi, cel mai rapid pianist din lume și unul dintre cei mai iubiți artiști internaționali în România, va reveni la București cu noua sa producție – THE NEW HAVASI Symphonic Concert Show. Spectacolul va avea loc pe 20 decembrie 2014 la Sala Polivalentă, într-o ediție specială de Crăciun, care se anunță a fi cel mai mare spectacol de iarnă organizat vreodată în România.

Poze de la spectacolul Havasi de la Sala Palatului de pe 3 noiembrie 2012

HAVASI a susținut un nou concert la București pe 3 noiembrie 2012. Sala Palatului a fost arhiplină, iar pozele de mai jos vorbesc de la sine despre încântarea spectatorilor și... Continuare »

Pianistul HAVASI

Câștigătorul dublei invitații la HAVASI Symphonic

Am extras câștigătorul dublei invitații la concertul Havasi din acest weekend. Vezi cine se duce la concert.

Pianistul HAVASI

HAVASI Symphonic Concert Show este aproape sold-out

Noul spectacol HAVASI Symphonic Concert Show este așteptat cu nerăbdare de publicul român care a achiziționat aproape toate biletele. Ultimele bilete mai sunt disponibile doar pentru primele 4 categorii de preț.

Havasi si Endi in conferinta de presa

HAVASI a prezentat clipul Freedom în premieră la București - VIDEOCLIP

Havasi și Endi au prezentat în premieră în România videoclipul piesei „Freedom” inaintea evenimentului HAVASI Symphonic Concert Show ce va avea loc pe 3 noiembrie, la Sala Palatului din București.

HAVASI - Brush & Piano

Noi experiențe muzicale aduse de Havasi la București - Pensula & Pianul și The Unbending Trees

Două dintre noile părți prezentate în cadrul show-ului HAVASI Symphonic, Pensula și Pian și The Unbending Trees, vor întregi magia unui spectacol cu adevărat special, a cărui esență este dată de comuniunea perfectă a artelor.

Havasi, live la Bucuresti, 15.11.2011- credit foto Alex Chelba

Pianul și tobele își vor reuni forțele într-un nou concert Havasi la București - VIDEO

Celebrul Havasi revine la Bcuurești, de această dată alături de toboșarul Endi pentru a împleti sunetele clasice ale pianului cu ritmurile agresive ale tobelor rocker-ului.

Havasi, live la Bucuresti, 15.11.2011- credit foto Alex Chelba

Concert Havasi la Sala Palatului din București

Havasi se întoarce în România pentru un nou spectacol - Symphonic Concert Show. Evenimentul se va desfăşura pe 3 noiembrie la Sala Palatului din Bucureşti.

Concertele anului 2012 în România!

Anul 2011 a dovedit că România este din ce în ce mai prezentă pe agendele trupelor şi artiştior consacraţi.  Scorpions, Roxette, Bon Jovi, Shakira, Sting, Judas Priest, Alice Cooper, Whitesnake,... Continuare »

Havasi, live la Bucuresti, 15.11.2011- credit foto Alex Chelba

În jurul lumii pe clape de pian

În data de 15 noiembrie 2011 a avut loc primul concert din România al celebrului pianist Havasi, care, alături de o orchestră de 100 de muzicieni, a ridicat în picioare... Continuare »

Havasi, live la Bucuresti, 15.11.2011- credit foto Alex Chelba

Havasi a electrizat publicul la București! (foto)

Havasi a susţinut aseară, 15 noiembrie 2011 un concert extraordinar pe scena Sălii Palatului din Bucureşti. Publicul a umplut sala până la refuz şi l-a primit extrem de călduros pe... Continuare »

HAVASI- concert show

Havasi acompaniat de 15 soliști în concertul de la București!

Pe 15 noiembrie 2011, Havasi va aduce şi pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, spectacolul Symphonic Red Concert Show, premiat până acum cu 7 discuri de platină. Pianistul va fi... Continuare »

Concertul Havasi din China a doborât un record mondial!

Havasi, cel mai rapid pianist din lume a doborât un nou record mondial o dată cu lansarea proiectului Symphonic Red Concert Show. Concertul susţinut la Shanghai Expo din China a... Continuare »

Concertele Toamnei 2011

Concertele toamnei 2011

Dacă în această vară ne-am bucurat de prezenţa numelor mari precum Scorpions, Roxette, Bon Jovi, Shakira, Sting, Judas Priest, Alice Cooper, Whitesnake sau Mika, acum a venit rândul artiştilor precum... Continuare »

Havasi

Havasi, cel mai rapid pianist al lumii la Bucuresti: Symphonic Red Concert Show

Havasi, cel mai rapid pianist al lumii, se va afla toamna aceasta pentru prima dată la București în cadrul unui spectacol grandios - Symphonic Red Concert Show - la Sala... Continuare »

CLOSE
CLOSE