Urmărește-ne în Social Media

clasica

HAVASI Concert Show

Poster eveniment HAVASI Concert Show

După mai multe concerte sold-out în România și numeroase altele în întreaga lume, HAVASI revine la București cu cel mai recent spectacol al său, pe 9 noiembrie. Spectacolul va avea două reprezentații la Sala Palatului, cu începere la orele 16:00 și 20:00.

Bilete concert Havasi 2019

Biletele sunt disponibile cu 50% reducere pentru copii și tineri cu vârste de până la 18 ani pentru spectacolul de la ora 16:00.

  • VIP - Early bird  - 455,00 RON / Reducere Copii 50% - 227,50 RON
  • Categoria I - Early bird - 340,00 RON / Reducere Copii 50% - 170,00 RON
  • Categoria II - Early bird - 230,00 RON / Reducere Copii 50% - 115,00 RON
  • Categoria III - Early bird - 195,00 RON / Reducere Copii 50% - 97,50 RON
  • Categoria IV - Early bird - 165,00 RON / Reducere Copii 50% - 82,50 RON
  • Categoria V - Early bird - 135,00 RON / Reducere Copii 50% - 67,50 RON
  • Meet & Greet - Early bird - 300,00 RON

RECOMANDARE: Vezi galeria de poze de la concertul Havasi

Programul concertului clasic-modern HAVASI Concert Show 2019

Programul este alcătuit din lucrări 100% originale Havasi. Muzica sa inovatoare nu seamănă cu nimic din ce ați auzit până acum; proaspătă, pasională și delectabilă în același timp. Stilul său muzical unic combină profunzimea și disciplina muzicii clasice cu diversitatea impresionantă a genului world music și puterea pură a rock-ului.

Spectacolul concert HAVASI aduce laolaltă, pe aceeași scenă, pianul solo, o multitudine de soliști extrem de talentați ai genului world music și tobele rock. Artiștii poartă publicul într-o călătorie fascinantă prin scene muzicale care se desfășoară constant. Diferitele ambianțe oferă publicului o experiență de o intensitate memorabilă, ca o plimbare într-un montagne-russe al emoțiilor, accentuată de cea mai recentă tehnologie în materie de sunet, scenă, lumini și proiecții video.

Una dintre cele mai mari atracții ale spectacolului este „bătălia instrumentelor”. Doi mai artiști care interpretează în același ritm muzical. HAVASI, pianistul clasic cu studii de conservator și Endi, toboșarul rock, apar acum împreună pe aceeași scenă, uniți într-o dorință comună de a face muzică excelentă, depășind granițele genului. Interpretarea lor este atât o colaborare, cât și un duel, o confruntare captivantă care creează scântei muzicale dezvăluind, în același timp, neașteptatul: delicatețea setului de tobe și puterea de percuție a pianului.

Despre HAVASI

Absolvent al renumitei Academii de Muzică Franz Liszt, cu o profundă cunoaștere a tradiției clasice, care caută, de asemenea, să facă instrumentele clasice să fie relevante pentru era modernă într-un mod profund emoționant, dar distractiv. El și-a interpretat compozițiile originale în unele dintre cele mai prestigioase săli de concert din lume, cum ar fi Carnegie Hall din New York sau Opera din Sydney. HAVASI este unul dintre rarii compozitori cu carisma de vedetă rock care poate susține concerte cu casa închisă pe stadioane imense. A interpretat în fața a 46.000 de persoane, umplând Arena din Budapesta de 4 ori într-un singur weekend. În ultimii ani a susținut concerte cu casa închisă și pe Arena Mercedes-Benz din Berlin, Arena Tauron din Cracovia și Wiener Stadthalle din Viena. HAVASI Symphonic a fost concertul internațional nr. 2 în topul Billboard, albumul nr. 1 pe iTunes și nr. 1 absolut pe Deezer: artistul nr. 1, albumul nr.1, melodia nr. 1.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 12 aprilie 2019. Ref #123357

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.